Til hovedinnhold

Spotify har sluppet ny app som gjør musikklytting ekstra enkel

Men «Stations» er ennå ikke tilgjengelig for alle.

Google Play

Spotify har sluppet en ny, selvstendig mobilapp. Appen heter Stations og tar sikte på å legge til rette for enklere og mer tilgjengelig musikklytting.

Google Play

På appens Google Play-side kan man lese at appen er et «eksperiment», så det er uvisst når den eventuelt vil få en bred lansering. Foreløpig skal den kun være tilgjengelig i enkelte markeder.

Krever minimal interaksjon

Måten Stations skal gjøre musikklyttingen enklere på er at den kun opererer med spillelister, eller «stasjoner» som det kalles i appen. Disse vises med store bokstaver på skjermen som man enkelt kan skrolle gjennom.

I Google Play-beskrivelsen står det at ingen skriving eller søking er nødvendig, og at avspillingen av musikk starter umiddelbart når man åpner appen. Det er også enkelt å fjerne eller ligge til stasjoner. Appen er i stand til å lære seg smaken til brukeren og lage tilpassede stasjoner basert på preferansene dine.

Det er som sagt uvisst når appen eventuelt skal få en bred lansering og hvor lenge testingen skal foregå. Spotify har ennå ikke sluppet noe offisiell informasjon om applikasjonen, men trolig vil vi få høre mer dersom tilbakemeldingene er positive.

Spotify gjør det bra for tiden: Ny milepæl viser at strømmetjenesten ennå vokser i et rasende tempo »

annonse