Til hovedinnhold

Se ditt favorittprogram når det måtte passe deg

Det norske telekommunikasjonsselskapet NextGenTel lanserer en ny tjeneste på sin digitale TV-løsning som skal gjøre en i stand til å se TV-sendinger opptil 30 dager tilbake i tid. Den såkalte Play-funksjonen innebærer at selskapet sørger for opptakene på utvalgte TV-kanaler, som man deretter kan se hjemme i stuen uten å måtte tenke på å ta opp noe selv.

På denne måten behøver man ikke lenger å tilpasse sin hverdag og sine daglige gjøremål som trening og liknende med TV-kanalenes sendeskjema.

Ved lansering er det i første omgang kanalene CNN, Cartoon Network, National Geographic Channel, TCM og Star! som blir tilgjengelig med den nye funksjonen.

Fremtidens TV-hverdag

"Play-funksjonen vi nå lanserer er foreløpig begrenset til fem internasjonale kanaler, men vi forventer at de norske kanalene også ser fordelene dette gir for TV-seerne, og blir med inn i fremtidens TV-hverdag," sier administrerende direktør Jan Dagfinn Midttun i NextGenTel.

NextGenTel lover at Play-funksjonen skal være lett og forståelig i bruk. Man skal ved hjelp av enkel navigasjon kunne velge ønsket kanal i TV-menyen og deretter spole seg bakover.

Akkurat det med å spole seg gjennom timevis eller dagevis med sendinger høres litt klønete og tungvint ut, men man kan forhåpentligvis også navigere fra program til program, eller for eksempel via ulike temaer.

(Kilde: pressemelding)

annonse