Til hovedinnhold

Rekordstart for iPhone 4S

Apple solgte én million mobiler på 24 timer.

Niklas Plikk

Bare 24 timer etter at Apples nye iPhone 4S ble sluppet for forhåndssalg, kunne selskapet rapportere om rekordtall. På ett døgn klarte de å selge over én million eksemplarer av det nye flaggskipet.

Slår sin egen rekord

Selv om vi ble litt skuffet over iPhone 4S-lanseringen, ser det ikke ut som det stopper mobilen fra å toppe alle salgsrekorder. Salgstallene til iPhone 4S knuser den tidligere rekordholderen iPhone 4, som solgte 600 000 eksemplarer det første døgnet.

Iphone 4 ble sluppet i juli 2010, men selv 15 måneder etterpå topper mobilen fortsatt de fleste salgslistene. Selv med en ny iPhone rett rundt hjørnet var iPhone 4 den mestselgende mobilen i september hos Netcom. Nå blir det spennende å se hvordan salgstallene endrer seg, da den oppgraderte versjonen av mobilen kommer i butikkhyllene, til en nesten identisk pris som forgjengeren.

Ny programvare

I tillegg til oppgraderte spesifikasjoner fra iPhone 4, kommer iPhone 4S også med den nyeste versjonen av iOS, nå i sin femte utgave. Sammen med den nye iOS-versjonen slipper Apple også sin nettsky-tjeneste iCloud, som skal gjøre det enda enklere å holde alle dine eple-produkter synkroniserte.

Les også: Slik er Apples iCloud

(Kilde: Pressemelding)

annonse