Til hovedinnhold

Dell lanserer ny toppmodell

Satser på skjerm med god oppløsning og fleksibilitet.

Dell annonsererte nylig sin seneste skjerm kalt UltraSharp U2412M. Med et IPS-panel, høy oppløsning og fullt justerbar orientering ser det ut som vi har noe godt å vente på.

Proffskjerm til lavpris

Vi blir ikke lenger imponerte når vi hører om 1080p-skjermer for stua, men når vi hører om en relativt billig skjerm til skrivepulten med en oppløsning på 1920x1200 piksler kan det fort bli mer interessant. UltraSharp U2412M klemmer inn hele 2,3 millioner pixler i sin 24-tommers LED-belyste skjerm, og benytter seg av IPS-teknologi (in-plane switching) for å gi 178 graders innsynsvinkel, horisontalt og vertikalt, til skjermen.

Som mange tidligere Dell-skjermer er den svært lett å tilpasse, og både orientering, høyde og vinkel kan justeres. Skjermen har en statisk kontrast på 1000:1, eller 2 000 000:1 dynamisk kontrast. Den har en responstid på 8 ms, og kan kobles til med enten DVI, DisplayPort eller D-Sub. Den har i tillegg en innebygd USB 2.0-hub, slik at du enkelt kan koble til ekstrautstyr.

Og prislappen? Utsalgsprisen i USA skal være på 399 dollar, men her i Norge er prisen fortsatt uvisst. Ifølge Dell Norge vil den imidlertid bli billigere enn U2410-modellen deres, som i skrivende stund går for drøye 4900 kroner på Dells hjemmesider.

Skjermen vil være klare for salg den 4. eller 5. august.

Velg rett skjerm:
Du skal tross alt glo på den i hundre- eller tusenvis av timer i året.

Les også
Dell beklager
Les også
Ny 3D-skjerm fra ViewSonic
Les også
Denne er først i verden med Thunderbolt
Les også
LG med brilleløs 3D-skjerm
annonse