Nyhet

Den nye Naga-spillmusen har enda flere knapper

Razer synes 17 knapper var for lite.

Tilbake i 2009 lanserte Razer sin første Naga-mus, en spillmus som raskt ble kjent fordi den var syltet ned med et hav av knapper rundt tommelen. I fjor fikk Naga en ny oppfølger, og nå har Razer lansert 2013-versjonen av den spennende spillmusen.

Naga er en spillmus som er ment for de mest ivrige MMO-spillene, online-spill med tusenvis av andre spillere. Her er det ikke nok med én knapp til hver finger – med tommelen kan du skli over hele tolv konfigurerbare knapper.

Ny design

Med 2013-versjonen av musen blir knappemylderet rundt tommelen beholdt, men designet til hele musen har fått litt ekstra finpuss her og der. Knappene på siden står nå lenger ut enn de gjorde før, slik at det skal bli lettere å få tak i dem uten å se ned.

Kroppen er videre gjort noe bredere, for at den skal passe for flere forskjellige håndstørrelser, samtidig som ring- og lillefingeren skal ha fått bedre støtte.

Nytt med 2013-modellen er også at de tolv knappene på siden er mekaniske, uten at Razer nevner spesifikt hvilken form for mekaniske brytere det er snakk om. Rullehjulet får også brytere langs sidekantene, slik at du kan tilte hjulet for å registrere et trykk. Ny programvare følger også med, som lar deg konfigurere knappene mens du spiller.

Razer har helt til slutt en gladmelding til deg som er venstrehendt – Naga kommer både i høyre- og venstreversjon.

Begge to lanseres i dag, og den veiledende prisen er satt til 650 kroner.

Med en god spillmus trenger du også et skikkelig spilltastatur:
Slik fungerer de mekaniske spilltastaturene »

Les også
Denne spillmusa skal koste under 200 kroner
Les også
Func MS-3 mus og Surface 1030 XL musmatte: Denne spillmusen passer som hånd i hanske
Les også
Corsair Vengeance M65 Performance: Denne musen er spillerens beste venn
Les også
Razer Taipan: Den raskeste Razer-musen i verden
Les også
Razer Naga 2012-Edition: Denne musen gir deg tommelgymnastikk
annonse