Tek.no

Nyhet

Spotify finner ut hvilken Game of Thrones-karakter du er basert på musikksmaken din

Er du en Targaryen eller en Stark?

Spotify/HBO
26 Apr 2016 12:16

Fantasy-serien Game of Thrones er populære saker, ikke minst blant piratene, og musikkstrømmetjenesten Spotify gjør det også bra for tiden. Nå har de to funnet sammen på et litt uvanlig sett.

Spotify har nemlig kommet med et aldri så lite fremstøt i forbindelse med premieren på den seneste sesongen av Game of Thrones, via en ny nettside dedikert til HBO-serien.

Finn din Game of Thrones-match

Påfunnet er riktignok ikke direkte matnyttig. Den nye nettsiden gir deg rett og slett muligheten til å finne ut hvilken av seriens karakterer du ligner mest på, basert på musikken du har lyttet på med Spotify.

Skjermdump

«Musikksmaken» til de ulike karakterene i serien er utarbeidet i samarbeid med Evyen J. Klean, som er musikkonsulent for Game of Thrones.

Det går også an å bruke tjenesten uten Spotify, ved å simpelthen velge ut fem ulike grupper og artister på nettsiden, og dermed finne frem til hvilken karakter som ligger nærmest deg på bakgrunn av musikalske preferanser.

Om du har lyst til å teste ut tjenesten mens du venter på den andre episoden er det bar å besøke nettsiden spotify-gameofthrones.com og sette i gang.

Spotify holder ennå god avstand til Apple Music: Tjenesten nådde nylig en stor milepæl »

Les også
Dette var den mest nedlastede TV-serien i 2016
Les også
Dette er Spotifys første originale videoserie
Les også
Spotify holder ennå god avstand til Apple Music
Les også
Spotify gjør «Discovery Weekly» enda bedre
Les også
Game of Thrones troner igjen på pirattoppen
annonse