Til hovedinnhold

iOS 7 klar 5. september

Ny betaversjon kan lastes ned allerede nå.

Finn Jarle Kvalheim, Amobil.no
Det nye kontrollsenteret i iOS7 kan trekkes frem ved å sveipe fingeren fra bunnen av skjermen.

Apple har kommet med den sjette og antagelig siste betaversjonen av iOS 7, den neste store oppgraderingen av sitt operativsystem for iPhone og iPad.

Samtidig kan nettstedet BGR.com melde at de har kilder som hevder at den ferdige versjonen, kalt "gold master", vil bli sendt ut til ansatte og til Apples samarbeidspartnere den 5. september. Det er denne versjonen som høyst sannsynlig vil bli lansert senere i september.

Lansering 10. september

Lanseringen av nye iPhone-modeller kommer ifølge Wall Street Journals All Things D til å finne sted den 10. september, og sannsynligvis lanseres iOS 7 samtidig med disse telefonene. Apple har imidlertid ikke bekreftet denne datoen selv.

Les også: Apple iPhone 5C og 5S lanseres 10. september

Det vil ta en tid fra iOS 7 er lansert, til den faktisk blir tilgjengelig for «vanlige» brukere – men utviklere vil antagelig få tilgang til den ferdige versjonen fra lanseringsdagen.

Beta 6 av iOS 7 er ingen stor oppgradering (13,5 MB), og inneholder stort sett feilrettinger. De med utviklerkonto hos Apple kan laste ned ny versjon nå, alle vi andre må vente til den endelige versjonen er lansert.

Her kan du lese vår sniktitt på iOS 7

(Kilder: BGR.com, All Things D)

annonse