Tek.no

Nyhet

180 000 mennesker vil ønske ham velkommen til framtiden

2015 er året - får vi et gjensyn med Marty McFly?

12 Jan 2015 12:30

I 1989 hadde den populære filmen Tilbake til fremtiden 2 premiere, hvor hovedpersonen Marty McFly ble sendt inn i fremtiden. Nærmere bestemt ble Marty sendt frem til 21. oktober 2015, nøyaktig klokken 16:29.

Snart kommer han!

I den anledning har en gjeng på Facebook valgt å arrangere en velkomstfest for den fiktive personen, på Hill Valley i USA. I skrivende stund har Facebook-gruppen med navnet «Marty McFly Welcome Party» over 180 000 påmeldte, og tallet vokser stadig.

Hvor mange som møter opp, og hvor mange tidsparadokser som blir skapt hvis Marty McFly faktisk skulle dukke opp, gjenstår å se.

Hvor blir det av svevebrett og selvknytende sko?

I 2011 laget Nike et par framtidssko, men utelot den viktigste funksjonen - selvknyting. I år har de lovet å gjøre opp for seg. Foto: Nike

Selv om Tilbake til fremtiden 2 bare var en film, har flere av de futuristiske visjonene fra filmen blitt en slags måleenhet for mange. Spesielt er det to produkter vi fortsatt venter på - selvknytende Nike Air-sko og et svevebrett.

Nike har lovet å gjøre alt de kan for å lage selvknytende sko før året er omme, og Hendo har laget et slags svevebrett-alternativ.

Hvis du også vil ha sjansen for å møte Marty McFly dukke opp på mirakuløst vis på Hill Valley den 21. oktober klokken 4:29, er det bare å melde seg opp på Facebook-gruppen.

Tilgjengelig for strømming

For resten av oss holder det nok å se filmene på nytt. Hvis du ikke allerede har film-trilogien stående i filmhylla, er hele serien tilgjengelig på strømmetjenesten C More. Ifølge nettsidene deres utløper imidlertid filmavtalen deres den 30. juni, så du er nødt til å se filmene før den tid.

Kom i stemning med traileren fra 1989:

De klarte det umulige:
Se Tony Hawk teste et ekte hoverboard »

(Kilde: Facebook)

annonse

Les også