Til hovedinnhold
NyhetB&O serverer 65 tommers luksus-TV

B&O lanserer 65 tommers plasma-TV

BeoVision 12-65 er en 3D-TV med 7.1-lyd og innebygd senterhøyttaler.

Danske Bang & Olufsen (B&O) lanserer nå enda en luksuriøs TV i det høyere prissjiktet. Den 65 tommer store TV-en er den foreløpig nyeste tilføyelsen til BeoVision-serien og har fått navnet 12-65.

TV-en kommer utstyrt med en innebygd senterhøyttaler som er plassert under skjermen, og består av fem spesiallagde høyttalerenheter av et buet gitter i aluminium.

Den begrensede plassen til høyttalere har gjort at TV-en har fått kraftigere forsterkere som tar i bruk ICEpower-teknologien. Dette innebærer blant annet 4 x 80 watt for mellomtoner og 1 x 40 watt til diskant.

I tillegg kommer TV-en utstyrt med en avansert videomotor som behandler lyd og bilde – og som gir støtte for 7.1-surroundlyd.

Lett design

BeoVision 12-65 er designet av David Lewis Designers og har en tynn og lett design – i motsetning til mange av sine plasmavenner fra andre merker.

Videre benytter TV-en seg av et tynt NeoPDP-panel med det nyeste og beste innen plasmateknologi – som klarer 2D og stereoskopisk 3D. Panelet inneholder nytt fosformateriale med kortere reaksjonstid, noe som blant annet skal gi bedre flyt i bildet.

BeoVision 12-65 har også såkalt Automatic Colour Management, som skal kompensere for aldringstegn som er vanlig for plasmateknologi. Når det gjelder mulighetene for å dekorere hjemmet, er det kun mulig å plassere BeoVision 12-65 direkte på veggen.

Pris og tilgjengelighet

BeoVision 12-65 kommer til å være tilgjengelig hos B&O-forhandlere i løpet av mars 2012. Den veiledende utsalgsprisen kommer på 142 000 kroner, og dette inkluderer videomotoren BeoSystem 3.

Lyst til å finne ut hva mer som blir vist frem på CES?
Her finner du alle CES-sakene våre

annonse