Til hovedinnhold

Microsoft med app for Apple Watch

Microsofts OneDrive kommer til et armbånd nær deg.

Microsoft har begynt å få et ganske stort fotavtrykk i Apple-sfæren, og fortsetter «cloud first, mobile first»-strategien ved å lansere en egen OneDrive-app for Apple Watch.

OneDrive er Microsofts skylagringstjeneste. Den finnes for både Mac og iOS-baserte mobile enheter. OneDrive er en opplagt kompanjong til Microsofts nye OS X-versjon av Office 2016, som i disse dager er ute i en gratis, åpen beta. Interessant nok utvider Microsoft også integreringssamarbeidet med Dropbox, en opplagt konkurrent til OneDrive.

Nå skal det innledningsvis sies at Apples nye smartklokke, som nå også er tilgjengelig for salg i utlandet, ikke har egne apper – ennå. I første omgang fungerer klokken som en utvidelse av en iPhone, slik at det er iOS-appen som får en ekstra utvidelseskomponent som vises på AppleWatch-skjermen.

OneDrive – Cloud storage for files & photos

Med versjon 5.3 av OneDrive-appen for iOS kan du nå vise OneDrive-bilder på håndleddet. Du kan se de siste bildene, og også slette bilder du ikke ønsker. Bilder som er tagget kan finnes på bakgrunn av dette, og du kan også vise frem bildealbum.

Appen har også andre forbedringer for iOS, spesielt utskriftfunksjonalitet for PDF-dokumenter samt søkemulighet.

Du kan laste ned OneDrive for iOS gratis fra App Store her.

Også Microsoft satser på apper for Apple Watch:
Nå får du OneDrive til Apples smartklokke » (Cw.no)

En masse tredjepartstilbehør er nå klart for Apple Watch » (Cw.no)

annonse