Til hovedinnhold

Cooler Masters nye flaggskip er rettet mot gamere

At MasterCase Maker 5t er sort og rød er ingen tilfeldiget.

Cooler Master / Shutterstock

Det er ikke lenge til vi skriver 2017, men før den tid kommer har Cooler Master bestemt seg for å slå til med et nytt flaggskip i sin MasterCase-serie.

I tillegg til de sedvanlige mulighetene for å tilpasse interiøret og eksteriøret kommer Cooler Master MasterCase Maker 5t med blant annet herdede glassdører på begge sider, oppgradert I/O-panel i front og bærehåndtak.

Cooler Master

Sistnevnte kan være godt å ha med tanke på at hele sulamitten veier 13,5 kilogram, og det er da før du begynner å putte inn komponenter.

Ellers vil vi nevne at de strategiske målene er på 57,4 x 24,2 x 54,4 centimeter (HxBxD), og at kabinettet i hovedsak er tiltenkt hovedkort i vanlig ATX-størrelse. Men skulle du velge å gå for Micro-ATX eller Mini-ITX i stedet er det selvfølgelig ikke noe problem.

Lys og varme

Cooler Master har investert tungt i sort og rødt med dette kabinettet, og det kommer også med en rød LED-remse forhåndsinstallert. Vil du ta den helt ut kan dette utvides med flere remser – som da kan styres rett fra I/O-panelet i front. Det samme gjelder for styring av viftene.

Cooler Master

Kjøling trenger således ikke være noe stort problem her, spesielt med tanke på at den har plass til opptil seks vifter på 140 millimeter – hvorav tre er inkludert.

I tillegg er det selvfølgelig tatt høyde for at noen vil ønske å bruke vannkjøling, så det er plass til en radiator på opptil 297 millimeter i toppen, og det kan gjøres plass til en radiator i fronten også.

T står for turbo

Hvis du skulle lure på det, står «t»-en i MasterCase Maker 5t for «turbo edition», og skal være selskapets «gamingversjon» av deres vanlige MasterCase Maker 5.

Cooler Master

Således er det ikke så merkelig at de har gått for komboen av sort og rødt, ettersom «alle» produsenter av spillrelaterte datamaskiner og tilbehør ser ut til å ha adoptert disse fargene. Men det er ikke helt uten grunn, for det er unektelig stilig nok å se på.

Cooler Master MasterCase Maker 5t har en veiledende pris på 2499 norske kroner, men er priset litt lavere i de nettbutikkene vi har sett den har dukket opp i. Etter planen skal den være tilgjengelig fra midten av desember måned – akkurat i tide til en eventuell rød og sort gamingjul.

Trenger du noe enda mer spesielt?
Dette skrivebordskabinettet har elektrisk heis >>>

(Kilde: Pressemelding)

annonse