Tek.no

Nyhet

Stor HTC-lansering i London

Espen Irwing Swang
15 Sept 2010 13:05

Lanseringen er nå over. Mobilen.no kommer tilbake med sniktitter på HTCs nye modeller.

Se egne saker:

  • Her er HTCs nye proffkonge – Desire HD
  • Ny tastaturmobil fra HTC – Desire Z

HTC åpner pressekonferansen sin med å lansere en ny versjon av nett-tjenesten Sense.

- Sense er ikke en startside på mobilen. Det er en hollistisk opplevelse, hevder HTC.

Den viktigste nyheten er at alle som eier en HTC Desire vil få tilgang til en nettbasert tjeneste. Mobilen din synkroniseres med nett-tjenesten, og alle dine data blir lagret. Siden kan du hente data som er slettet fra telefonen ved å logge deg til din egen konto på HTC Sense.

Fra Internett-grensesnittet i HTC Sense kan du bla i alle meldinger du har sendt eller mottatt, også om du har slettet dem på mobiltelefonen. Mister du mobiltelefonen kan du via internett få den til å ringe, så du finner den igjen. Tjenesten får telefonen til å ringe høyt, selv om den er satt til lydløs.

- Vi har lagt inn en rekke smarte funksjoner som folk ikke tenker på. Har du telefonen i lommen eller i en veske, så ringer den høyere enn om den ligger på bordet. Ringer telefonen på et upassende tidspunkt, så er det bare å snu den for å få den til å bli stille.

Opplevelsen av Sense skal være slik at du spør deg selv om hvorfor ingen har tenkt på dette før, sier HTC.

Navigasjon

En ny kartløsning med navigasjon er også lagt inn. Her kan du laste ned kartene på forhånd, så du slipper å være online og laste ned data mens du reiser.
Kartene er integrert med telefonen, så du kan snakke i telefonen uten å miste en sving, sier HTC. Her er også en funksjon som lar deg se hvordan ruten ser ut fremover, så du får oversikt over hvilken vei du skal videre.
I Danmark er løsningen basert på Google Maps. I Norge kommer en litt annerledes løsning, i påvente av at Google Maps skal komme hit. Denne løsningen er gratis i Norden, mens du må betale litt for å kunne bruke løsningen i andre land.
Desire HD
HTC viste i dag to nye mobiltelefoner. Den ene heter HTC Desire HD, og kan best beskrives som en Adroid-versjon av Windows-mobilen HTC HD2. Men telefonen er ett år nyere, har 8 megapiksler kamera og noen andre mindre ulikheter. Telefonen kommer på markedet i midten av oktober, og skal koste 4500 kroner.

Desire Z

Desire Z får et nytt tastatur og en hengsling som flytter toppen av telefonen lenger unna tastene for å gi bedre plass for fingrene. Denne telefonen kommer på markedet i slutten av oktober. Prisen skal bli omlag 4900 kroner.

Les også
VIDEO: Vi pakker ut HTC Desire HD
Les også
Gjør klar for Windows Phone 7
Les også
Bedre mobil med nye HTC Sense
Les også
Nye Desire Z imponerer
Les også
Ny tastaturmobil fra HTC
Les også
Her er HTCs nye proffkonge
Les også
SNIKTITT: Slik er Nokias nye flaggskip
annonse

Les også