Nyhet

Satser knallhardt på Bada

Et av høydepunktene fra årets mobilmesse i Barcelona var utvilsomt Samsung Wave; en mobil med fokus på sosial nettverkstjenester som Facebook og Twitter, samt støtte for musikkstreamingstjenesten Wimp. Den har en 3,3-tommers kapasitiv AMOLED-skjerm, touchfunksjonalitet – etter sigende – på høyde med iPhone, og det nye operativsystemet til Samsung kalt Bada. Med en prislapp på rundt 4 000 kroner (usubsidiert) blir det spennende å se om dette blir en hit blant publikum. Det tror i alle fall Samsung.

Ifølge Mobil.nu skal Samsung Wave selges i 10 millioner eksemplarer verden over, noe som viser at Samsung satser tungt på sin første Bada-mobil. Mobilen kommer på markedet i april, men vil allerede i løpet av mai selges i de 50 landene Samsung prioriterer. Vi får vel anta at Norge faller inn i sistnevnte gruppe, så da blir nødvendigvis ikke ventetiden så lang for deg som klør i fingra etter å prøve Samsung Wave.

Den koreanske mobilprodusenten lover dessuten 1 000 applikasjoner i sin Bada-applikasjonsbutikk innen utgangen av året. Software Development Kit (SDK) for Bada vil etter planen bli lansert i mars.

Se flere bilder av Samsung Wave her.

Les også
Vi har prøvd Samsung Wave
Les også
Vi deler ut 500 gratiskoder til WiMP
Les også
Slik blir Super AMOLED
Les også
Skreddersyr mobilt internett på to minutter
Les også
Her er høydepunktene fra HTC-lanseringen
Les også
Ny skandinavisk mobilprodusent
Les også
Vil ta mer for mobilt bredbånd
Les også
Steve Ballmer viste frem Windows Phone 7
Les også
Nokia og Intel sammen om MeeGo
Les også
Samsung Wave med Wimp
Les også
Vivaz pro med HD og tastatur
annonse