Tek.no

Nyhet

iPhone blir babyalarm med ny app

Nå kan du overvåke babyens sovevaner

Med Evoz` app kan du enkelt overvåke barnets sovevaner. Foto: Evoz
17 Juli 2011 06:00

Med et stort spillutvalg og mange funksjoner har nok iPhone reddet mange foreldre fra masete og altfor energiske barn når de er som verst. At det nå kommer et program tilpasset de aller minste barna, er derfor ikke så overraskende.

Applikasjonen heter Evoz Baby Monitor og det er firmaet Evoz App som står bak. Det appen gjør er å måle barnas sovevaner, og varsle foreldrene dersom barnet gråter. Dermed gjør den bruken av de tradisjonelle babyalarmer overflødig.

Bruk ekstramobil som mottaker

Evoz Baby Monitor fungerer på følgende måte: Har du en iPhone eller ipod til overs kan den fungere som mottaker. Den kan du enkelt dokke i nærheten av krybben. Mottakeren registrerer lydene hos babyen og kan sende en sms eller e-post dersom babyen gråter eller om det er noe som ikke helt stemmer. Om du er nysgjerrig på hvordan babyen har det, har appen en egen ringefunksjon som gjør deg istand til å høre om babyen sover eller er våken.

Som tidligere nevnt kan appen også registrere barnets søvnmønster. Med Evoz egen statistikk kan du sammenligne ditt barns søvnmønster med andres barn på samme alder.

Om du ikke har to iPhone-telefoner hjemme, har Evoz en egen mottaker tilgjengelig. Denne koster 120 dollar. Selve appen må du også betale for. Imidlertid finnes det en prøve-versjon på 14 dager tilgjengelig på deres nettsider.

Les også
Google+ godkjent for iPhone
Les også
iPhone oppdateres
annonse

Les også