Tek.no

Nyhet

Den neste stjernekrigen kan du ha i bakgården

Fire offisielle Star Wars-droner er på vei.

Propel
Vegar Jansen
31 Juli 2016 07:00

Den fjernstyrte droiden Sphero BB-8 var en av fjorårets absolutte «skøy å ha»-dingser – i hvert fall så lenge du liker Star Wars. Og dersom du faktisk er en ihuga stjernekrigsfantast, tipper vi at du kommer til å digge de offisielle dronene også.

I løpet av vinteren skal du nemlig kunne suse rundt med din egen 74-Z «speeder bike», en TIE-fighter, en X-wing eller den velkjente Millennium Falcon. For noen kan det nok bli vanskelig å velge, så da får det bli en av hver. Minst. Her gjør det nemlig ikke noe om du har mange, for de er utstyrt med «laserkanoner» som kan brukes i kamp.

Helt propell: Millennium Falcon. Bilde: Propel

Opp mot 24 piloter skal da kunne kjempe mot hverandre samtidig – selv om vi ikke helt ser hvordan det skal gå til uten noen saftige kollisjoner.

Subtile multikoptre

På speed: 74-Z speeder bike. Bilde: Propel

Dersom det ikke frister å risikere dronen i kaotisk kamp eller kappløp, kan du heller nøye deg med å summe forsiktig rundt i hagen med den. Teknisk sett snakker vi om multikoptre med nok skyvekraft til å gå fra null til femti kilometer i timen på drøye tre sekunder. Toppfarten skal ligge litt over dette.

Alternativt kan du velge å bare oppbevare din «Star Wars Battling Quad» i esken den kom i – som da også kan gjøre tjeneste som monter. Modellene skal ha håndmalte detaljer og være nummererte.

I videosnutten under kan du selv se hvordan dronene tar seg ut i aktivitet.

Propel at Star Wars Celebration 2016

Det er Propel som står bak de fire radiostyrte modellene, og skulle du nå ha fått innmari lyst på en slik flyvedings kan du reservere en gjennom produktets hjemmesider.

Prisen er for øvrig ikke klar ennå, men regn med å måtte ut med mellom to til tre hundre dollar for et eksemplar – før frakt og andre artige avgifter.

Nok å bruke penger på:
Denne eksklusive klokka er for SW-fansen >>>

(Kilde: Digital Trends)

Les også
Her styrer hun BB-8-droiden med «kraften»
Les også
Det er faktisk ikke så vanskelig å bygge en drone helt fra bunnen av
Les også
– Jeg får mareritt av å tenke på at noen ser Star Wars på mobilen
Les også
15-åring vant over 2 millioner i drone-konkurranse
Les også
Hva slags drone burde du egentlig kjøpe? Vi har testet fire droner
annonse

Les også