Til hovedinnhold

Nå kan du ringe fra nettet på Chromebooken din

Skypes nettleserversjon har blitt bedre på Google-maskinene.

Pixel Embargo/Shutterstock.com, Microsoft

I 2014 lanserte Microsoft en nettleserversjon av den populære kommunikasjonstjenesten Skype, men støtten for Googles Chrome OS har hengt litt etter. I fjor fikk Chromebook imidlertid støtte for chat i Skype på nettet, og nå har vi kommet enda et steg videre.

Som nettstedet PC World har merket seg kan Chromebook nemlig nå også brukes til stemmesamtaler via nettleserversjonen av Skype. Det er uvisst om funksjonen er tilgjengelig for alle i skrivende stund.

Chromebook har blitt enda mer anvendelige. Dette er Acer Chromebook 14.
Acer

Ingen videosamtaler ennå

Microsoft har tilsynelatende ikke kommet med noen offisiell kunngjørelse av nyheten, men den skal være bekreftet å fungere. Å starte samtaler i nettversjonen av Skype gjøres på samme måte som på andre plattformer.

Videosamtaler har for ordens skyld ennå ikke kommet på plass på Chromebook-plattformen, og det er ennå uvisst om eller når dette skal skje.

Som PC World peker finnes kan man alltids også bruke Android-versjonen av Skype-appen til å starte samtaler på Chromebook, da plattformen som kjent nylig fikk støtte for Android-apper. Denne støtten er imidlertid ennå i en betafase, og kun tilgjengelig på et utvalg Chromebook-modeller foreløpig.

HP lanserte nettopp en ny og billig Chromebook: Den har en temmelig imponerende batteritid »

annonse