Til hovedinnhold

Dette lekkede iPhone 7-dekselet bekrefter nye opplysninger om Apples nye flaggskip

OnLeaks har tilsynelatende gjort oss litt klokere når det gjelder iPhone 7.

Som med alle nye flaggskip-mobiler har ryktene om iPhone 7 også for lengst begynt å gjøre seg gjeldende. Ett av ryktene om Apples kommende toppmodell er at den skal droppe hodetelefon-porten, og nå har dukket opp nye opplysyninger som ser ut til å underbygge dette.

Blant andre Apple Insider har fått med seg at Twitter-kontoen OnLeaks, en velkjent aktør i lekkasje-verdenen, har lagt ut bilder av det som skal være et deksel til iPhone 7.

Ingen hodetelefon-åpning

Det som er verdt å merke seg med dekselet er at bunnen byr på to like store hull på hver sin side, og tilsynelatende ingen hull for hodetelefon-porten. Dermed ser det altså ut til å være bekreftet at Apple skal droppe hodetelefonutgangen på iPhone 7, gitt at bildet er autentisk.

Som Apple Insider peker på er de to hullene på hver side antakelig høyttaleråpninger, mens åpningen i midten mest sannsynlig er for Lightning-porten.

Ellers ser det ut til at kamera-åpningen på dekselet er større enn vanlig, noe som kan indikere at iPhone 7 får et større hovedkamera, eller eventuelt to kameraer. To hovedkameraer er en løsning vi allerede har sett på andre flaggskip, for eksempel på de lekkede bildene av Huaweis neste toppmodell P9.

Kommer trolig med ørepropper

Det har for øvrig tidligere kommet rykter om at Apple utvikler trådløse ørepropper til sin kommende iPhone 7, mens andre rykter har hevdet at øreproppene skal benytte Lightning-standarden. I begge tilfeller er dette også en indikasjon på at hodetelefon-porten skal skrinlegges.

Årsaken til at Apple trolig velger å kvitte seg med hodetelefon-inngangen er ifølge spekulasjonene å legge til rette for smalere livvidde. iPhone 7 skal visstnok bli en hel millimeter tynnere enn den nye iPhone 6S, som i så fall betyr at telefonen får en tykkelse på rundt 6 millimeter.

Alle de lekkede bildene av iPhone 7-dekselet finner du hos OnLeaks.

Denne videoen skal vise iPhone 7: Men er den ekte? »

annonse