Tek.no

Nyhet

Denne lille spill-PC-en har plass til to GTX 980-brikker

Nå er MSI «Vortex» lansert.

MSI
17 Mar 2016 10:17

I januar kunne vi melde om en ny spillmaskin fra MSI kalt «Vortex», som både kunne skilte med et Mac Pro-aktig sylinderdesign og heftig, grafisk ytelse. Som blant andre Liliputing melder er maskinen nå blitt offisiell.

Det betyr at alle de tekniske detaljene om maskinene nå foreligger på MSIs egen produktside, og at de amerikanske prisene også er blitt avslørt. Den heftigste utgaven koster 4000 dollar, cirka 34 300 kroner, mens inngangsmodellen ligger på 2200 dollar, cirka 19 000 kroner.

To GTX 980-kort

Som sagt er det grafikkytelsen som er det mest nevneverdige aspektet ved Vortex-maskinene. Den dyreste utgaven kommer i så måte med hele to GeForce GTX 980-skjermkort i SLI, som skulle holde til det meste. Den kommer også med solide 32 GB minne.

MSI

Den rimeligere versjonen kommer også med to skjermkort i SLI, men da den svakere GeForce GTX 960-modellen. Denne har også halvparten så mye minne, altså 16 GB.

Ellers byr begge maskinene på kraftig hovedprosessor i form av Intel Core i7 6700k på 4,2 GHz, og når det gjelder lagring befinner det seg to SSD-er på 128 GB hver og en harddisk på 1 TB på innsiden.

Ikke høye tassen

Tilkoblingsmulighetene omfatter fire USB 3.0-porter, to mini-DisplayPort-porter, to HDMI 1.4-porter, to USB 3.1-porter, Bluetooth 4.1, Wi-Fi og Ethernet. Vekten til maskinen er på cirka 4 kilogram, og det indre volumet er på 6,5 liter. Sylinderen ruver kun 27,8 centimeter over bordflaten.

Det er verdt å nevnte at de overnevnte spesifikasjonene gjelder de amerikanske variantene, og det tas forbehold om at spesifikasjonene kan være annerledes andre steder. Norsk pris og tilgjengelighet er ikke kjent. Mer informasjon finner du på produktsiden.

Razer slapp også nylig en ny spillmaskin: Blade er kommet i ny og oppfrisket utgave »

Les også
Acers nye spillmaskin skal være så rå at hele baksiden er dedikert til lufting
Les også
Intel lanserer sin kraftigste NUC hittil
Les også
MSI GS40: Dette må være tidenes mest kompakte kraftplugg
Les også
MSI Nightblade X2 og Asus ROG G20CB: «Gidder» du ikke bygge spill-PC-en din selv?
Les også
MSI Vortex har plass til to GTX 980M-brikker
annonse