Til hovedinnhold

Pebble lanserer endelig en rund smartklokke

«Pebble Time Round» skal være den letteste og tynneste på markedet.

Pebble

De noe enkle smartklokkene til Pebble har kanskje havnet litt i skyggen av for eksempel Apple Watch, men Pebble-klokkene er like fullt noen av de mest solgte på markedet og alltid en stor folkefinansierings-hit. På bloggen sin har Pebble nå kunngjort sin nye klokke – som blir den første runde i familien.

Den nye modellen har fått det talende navnet «Pebble Time Round». Klokken er, i tillegg til å være rund, også den tynneste og letteste smartklokken på markedet, om vi skal tro produsenten.

Veier 28 gram

Med en tykkelse på kun 7,5 millimeter og en vekt på bare 28 gram er det grunn til å anta at selskapet ikke overdriver med denne påstanden. Pebble bedyrer at vekten er så lav at du «glemmer» at du har den på deg.

Den nye, runde klokken har en tykkelse på bare 7,5 millimeter. Foto: Pebble

Som de andre smartklokkene i Pebble-familien lar Pebble Time Round deg følge med på kalender, samt innkommende tekstmeldinger og samtaler. Den har som før også e-papirskjerm i farger, som har den fordelen at den bruker svært lite strøm sammenlignet med andre skjermteknologier.

Den nye klokken har en batteritid på opptil to dager ifølge Pebble, og du trenger bare å lade klokken i 15 minutter for å bruke den en hel dag. Smartklokken blir tilgjengelig i sort, sølv og gullfarge, og du kan laste ned flere ulike urskiver for å endre utseende.

Kan forhåndsbestilles nå

Du kan også velge mellom reimer i ulike farger i størrelsene 14 mm og 20 mm. Klokken er ellers sprutsikker, men altså ikke vanntett.

Pebble Time Round kan forhåndsbestilles nå fra nettbutikken til 250 dollar, og selskapet sender til hele verden. Klokken er ventet å bli tilgjengelig i europeiske butikker tidligere neste år. Norsk pris og tilgjengelighet er ikke kjent. Mer informasjon finner du på produktsiden, og se også video under.

Er du interessert i en litt mer avansert smartklokke? Apple Watch har nå fått norske priser, og den blir ikke billig »

annonse