Til hovedinnhold

Fem videoer for helgen

Denne arbeidsuken startet med strålende sol for oss her i Oslo, nå må vi derimot tatt til takke med nok et snøfall. Mens vi venter på at sola igjen skal skinne frem har vi funnet frem fem videoer fra nett.

Hvor er byttelappen?

Folk får av de merekeligste grunner stadig barn. Det mange kanskje ikke er oppmerksom på er at slike små mirakler ikke kommer med byttelapp. Normalt sett ville du byttet inn defekte varer, det er nok ikke mulig med små mennesker. Dette selv om resultatet blir slik:

Sinnsyk video

Denne filmen er egentlig en reklamefilm for Samsung, men vi er såpass imponert over hva reklamefolkene har gjort at vi likevel legger den ut her. Hva får du når du kobler gjeting med kreativitet og høyteknologi? Her har du svaret:

Flyverten som garantert får din oppmerksomhet

Alle som har flydd en eller flere ganger vet at sikkerhetgjennomgangen om bord på flyet sjeldent får mye oppmerksomhet. Bortsett fra de med flyskrekk som følger nevrotisk med mens ansiktet stadig blir blekere er resten av passasjerene for lengst inne i dyp søvn eller godt nedi en bok mens flyvertinnene eller vertene viser den mest effektive måten å blåse opp en redningsvest på. Denne flyverten har på sin side funnet den perfekte måten å få oppmerksomhet på:

George Bush Jr. og Sr. store hemmelighet

Selv om USA har fått ny leder er det ikke helt gått av moten å gjøre litt narr av tidligere presidenter i landet over dammen. Spesielt ikke når de begge makter å komme men noen herlige utsagn i tide og utide. I denne talen avslører George Bush Sr. litt for mye om forholdet til sin sønn:

Litt anderledes Katy Perry

Helt til slutt har vi noe for å få deg i litt feststemning. Hva er da bedre enn Katy Perrys sang Hot N Cold. Vel og merke fremført med trekspill, stortromme, kontrabass og gitar av det ukrainske bandet Los Colorados:


God helg!

Mer om
annonse