Til hovedinnhold

Xbox Game Pass gir nå umiddelbar tilgang til nye spill som slippes

Prisen forblir den samme.

Microsofts abonnementstjeneste for Xbox One-eiere, Game Pass, har nå fått en solid oppgradering. Heretter vil Game Pass-abonnenter nemlig få tilgang til alle nye spill som lanseres gjennom Microsoft Studios på selve lanseringsdagen, skriver Microsoft på nettsidene sine.

Spillstudioene under Microsoft Studios-paraplyen står blant annet for Halo-, Gears of War- og Forza-serien, samt det populære byggespillet Minecraft. For fans av disse seriene vil livet altså bli litt enklere med den nye ordningen, og ganske gunstig med tanke på den relativt lave månedsprisen.

Gir tilgang til over 100 spill

Xbox-eiere har nå fått en litt bedre abonnementsordning. Bilde: Niklas Plikk, Tek.no

Game Pass ble lansert som en Xbox One-tjeneste i fjor sommer og er en abonnementsordning som gir brukere tilgang til over 100 Xbox One-spill og bakoverkompatible Xbox 360-spill, og nye titler legges til hver måned.

Tjenesten koster 59 kroner i måneden i Norge, og denne prisen forblir uendret med den nye utvidelsen. Ordningen har også en gratis prøveperiode på 14 dager.

Microsoft skriver at de har opplevd enormt god respons på Game Pass-ordningen, som er grunnen til at de nå har bestemt seg for å gjøre den enda mer attraktiv ved å gi tilgang til alle nye titler samme dag som lanseres globalt. Det første, nye Microsoft-spillet man få tilgang til på slippdagen er Sea of Thieves, som lanseres 20. mars.

Microsoft opplyser for øvrig også at de skal begynne å tilby et nytt seks måneders abonnement på Game Pass til en pris på 60 dollar, men det er uvisst om eller når dette blir tilgjengelig her til lands.

Microsofts seneste konsoll er Xbox One X: Her er vår test av kraftpluggen »

Les også
Snart får Xbox støtte for AMDs FreeSync-teknologi
Les også
Xbox One X: Er verdens kraftigste konsoll også verdens beste?
annonse