Tek.no

Nyhet

Lanserer mini-Walkman

Marius Valle
9 Des 2008 09:19
Baksiden er kameraløs.

Sony Ericsson og andre produsenter slipper stadig vekk egne modeller kun for det japanske markedet. Felles for de fleste er at de er store telefoner stappet med all tenkelig teknologi.

Knøttliten Walkman-mobil

Nå har imidlertid Sony Ericsson gått motsatt vei, og laget en skikkelig teknologifattig Japan-modell, kalt Walkman Xmini. Den har en 1,8 tommers 240 x 320 pikslers skjerm og ikke mer enn 4 GB innebygget minne. Til gjengjeld er telefonen knøttliten.

Målene er 7,5 x 4,4 x 1,8 cm, vekten er 75 gram, og telefonen er i skyvedesign. Det er altså ikke snakk om store karen. Når Xmini er skjøvet sammen lyser utsiden opp med en rekke berøringsfølsomme taster som styrer musikkspilleren.

Lydkvaliteten hevdes å være på topp, og det er også mulig å bruke trådløse A2DP-hodesett. Telefonen er for øvrig kameraløs.

Japan only

Om du har lyst på en Xmini har du uflaks. Telefonen fungerer nemlig kun i CDMA-nett, og er kun lansert hos den japanske operatøren KDDI.

Så er spørsmålet om Sony Ericsson kunne tenke seg å lansere denne telefonen i Europa. Kunne du tenkt deg en Xmini? Diskuter i forumet »

(Kilder: unwiredview.com, kddi.com)

Les også
Lanserer to nye Walkman-modeller
Les også
– Når kommer Sony Ericsson med Android?
Les også
Dette kan være en av tre nye fra SE
Les også
Sony Ericsson C905
Les også
Sony Ericsson W595
annonse

Les også