Facebook-chat integreres i Messenger

Mandag fortalte vi om at ny betaversjon av programpakken Windows Live Essentials 2011 var på vei. Nå er den her, og denne gangen med flere nyheter, forbedringer og feilfikser.

Pakken inkluderer programmer som Messenger (lynmeldinger), Movie Maker (videoredigering), Mail (e-post), Writer (et bloggprogram), Sync (synkronisering), Photo Galleri (fotogalleri) og Family Safety (foreldrefilter).

Blant nyhetene i den nye betaversjonen er mulighet i Photo Gallery til å sette sammen flere bilder i ett, og forbedret ansiktsgjenkjenning. Videre er det nå mulig å publisere videoer til nettstedet Flickr via Movie Maker, og det skal nå være mulig å laste opp større videoer til Skydrive.

Facebook-støtten er også blitt utvidet, og Facebook chat er nå integrert i Messenger. Foreløpig er denne funksjonen imidlertid begrenset til USA, Storbritannia, Brasil, Tyskland og Russland, men flere land vil etter hvert få denne støtten. Årsaken til denne forsiktige utrullingen av Facebook chat-støtten er at det er ventet stor pågang fra brukere.

Last ned

Windows Live Essentials beta 2 kan lastes ned fra live.com. Vær klar over at dette er en prøveversjon, og at denne foreløpig ikke er tilgjengelig på norsk.

(Kilder: Neowin, Arstechnica)

Les også
Fortsatt Hotmail-trøbbel
Les også
Hotmail blir mer fleksibel
Les også
Bing blir mer sosial
Les også
Facebook reorganiseres
Les også
Tips for Hotmail-trøbbel
Les også
Skype med integrert Facebook?
Les også
Facebook nede i går
Les også
Google Wave driftes ut året
Les også
Google Kalender støtter Outlook 2010
Les også
Privat nettlesing ikke så privat
Les også
Facebook-konti "avslørt"
Les også
Island går forbi Norge
Les også
Flybredbånd tar av
annonse