Tek.no

Nyhet

Iphone-kunder får penger "tilbake"

7 Sept 2007 10:38

I går skrev vi om at Apple har satt ned prisen på 8 GB-versjonen sin av iPhone, bare to måneder etter at den kom i salg. Det tok ikke lang tid før spekulasjonene kom om at Apple har rundlurt kundene fordi de visste at mange ville kjøpe telefonen i begynnelsen selv om den var overpriset.

Kritikken har tydeligvis ikke gått Apple-sjef Steve Jobs hus forbi. På Apples nettsider har han skrevet et brev til alle iPhone-kunder, hvor han beklager til alle som føler seg lurt av det plutselige prisfallet.

Som en trøst, vil Jobs gi alle som har kjøpt iPhone "$100 tilbake". Pengene kommer i form av en verdisjekk for Apples butikker og nettbutikk. Det betyr at du ikke kan bruke pengene til hva som helst. Du må nemlig bruke de i Apples butikker, enten i en fysisk butikk eller på nett.

Jobs prøver å se det positive i situasjonen med de mange forsmådde kundene, og skriver i brevet at at "Iphone er veldig langt foran sine konkurrenter, og nå kan enda flere få råd til å kjøpe den".

Han sier også at det alltid vil være noen som akkurat kjøper produkter rett før prisene faller, for slik er livet i teknologiverdenen.

På Apples nettsider kan du lese hele brevet fra Steve Jobs »

(Kilder: Apple)

Les også
Kommer 3G-iPhone nå?
Les også
Har Apple rundlurt oss?
Les også
Her er Apples nye iPod-spillere
Les også
- Zune-mobil ikke urimelig
annonse