Nyhet

Iphone-opplysning til topps

Opplysningen 1881 har nylig lansert et eget program for Iphone gjennom Apples programvarebutikk App Store. Den nye applikasjonen gjør selskapets tjenester lett tilgjengelige på telefonen. Applikasjonen klatret i går opp til topplisten over gratisapplikasjoner i App Store. 

Kontaktlisten utfylles

Den nye applikasjonen skal blant annet tilføye ny informasjon til kontaktlisten din. 

- Kontaktlisten du har på din egen Iphone blir komplettert med data fra 1881, og gir deg også mulighet til å oppgradere din egen profil hos oss, sier Rick Holmen, produktansvarlig i 1881. Det gjør at kontaktboken har flere og bedre funksjoner enn den innebygde kontaktboken, noe som raskt gir deg mulighet til å lagre ny informasjon.

Ellers får du også mulighet til å søke etter navn, telefonnumre og data gjennom 1881 i et tilpasset brukergrensesnitt for Iphone. 

- Også er det gratis, og det er jo gull, sier Holmen.

I Iphone er det imidlertid ikke de helt store mulighetene for å kjøre flere programmer om gangen. Det er derfor ikke mulig å få opp informasjon om ukjente telefonnummer som ringer deg, slik du får i 1881s applikasjon til S60- eller Windows Mobile- og Android-telefoner.

(Kilde: pressemelding)

Les også
Krysser virkelighet og egne tjenester
Les også
Norsk nummersøk til Android
Les også
118 Mobile
annonse