Tek.no

Nyhet

Sonic inntar mobilen

30 Mai 2005 02:13Først publisert 29 Mai 2005 22:18
annonse

Siden Sonic først så dagens lys med spillkonsollen Sega Mega Drive i 1991, har det spinnende piggsvinet fått en fanskare på 38 millioner solgte kopier verden over. Nå er det duket for relansering av spillet, denne gangen i mobilt format.

Nyheten om samarbeidet mellom Panasonic og spillprodusenten Sega vil nok by på glede både for nostalgikere og nye brukere.

Panasonic er ikke den mobilprodusenten som har vist mest muskler her til lands hittil, men det ser nå ut til at vi skal få se betraktelig mer til de fremover.

Vi har tidligere omtalt Panasonics nye portefølje, med modellene VS7, VS3, SA6, SC3 og A210. Det er henholdsvis modellene VS7, VS3 og SA6 som vil bli lansert med Sonic-spillet forhåndsinnstallert.

Mobilversjonen skal ha den samme hastigheten og oppløsningen som den gamle SEGA MEGA DRIVE-versjonen, og vil også komme med de samme innstillingene og funksjonene. Dette bør bety at de som savner den gode gamle SEGA-opplevelsen vil nå få muligheten til å gjenoppleve gamle gleder.

annonse

Satsingen på Sonic the Hedgehog er et ledd i Panasonics nye underholdningsstrategi. Den japanske mobilprodusenten vil også satse på musikk- og filminnhold i sine nye modeller, som alle skal ut på markedet i tredje kvartal av 2005.

(Kilde: More mobile)

Les også
Mer MP3 fra Panasonic
Les også
Sniktitt: Panasonics nye modeller
Les også
Panasonic inntar Europa
annonse

Les også