Til hovedinnhold

Den første testen av HTC Touch Pro 2

HTC Touch Pro 2 beskrives som veldig stor.

Det tyske mobilmagasinet Area Mobile har fått hendene på et eksemplar av HTCs kommende Touch Pro 2, og skrevet verdens første test av den nye telefonen.

Touch Flo 3D blir bedre

I sin test gir magasinet telefonen svært gode skussmål. Det trekkes frem at telefonen har fått elegant design, at skjermen er god, og at alle teknologier er på plass. Den nyeste varianten av menysystemet Touch Flo 3D får også mye skryt, blant annet fordi det er intuitivt og mer omfattende enn før.

Trykker du på Start-ikonet kommer det nå opp en meny med ikoner i stedet for den vanlige Start-menyen. Faktisk hevder nettstedet at du i veldig stor grad slipper å forholde deg til de vanlige Windows-menyene, siden HTC nærmest har laget et komplett menysystem som omfatter alle de mest brukte funksjonene.

Diger telefon

Det bemerkes at telefonen ikke bare er stor, men også veldig tung med sine 175 gram. Nesten så det går hull i lomma, skal vi tro det tyske nettstedet. Likevel får HTC skryt fordi designen er avrundet, og at telefonen derfor ikke føles så massiv. Det er ikke metall i designen, men forkrommet plast.

En av forskjellene fra den gamle Touch Pro er at skjermen kan settes i vinkel i forhold til tastaturet. Dette skjer ikke automatisk, så du kan selv velge om du ønsker å ha skjermen i denne stillingen.

Skjermen på den nye telefonen får også mye skryt, siden den er nesten like stor som den du finner på HTC Touch HD. Den er også skarpere, siden den har samme oppløsning på mindre fysisk plass. Nettstedet hevder at skjermstørrelsen gjør at pekepennen blir overflødig.

Trekkes for minijack-mangel

Touch Pro 2 får ellers trekk for at skjermen kun viser 65000 farger, at det mangler 3,5 mm minijack og fordi mekanismen som åpner skjermen ikke er så solid. Alt i alt gir Area Mobile telefonen 90 av 100 mulige poeng.

Om du er stø i tysk kan du lese hele testen på areamobile.de. Du kan også lese en maskinoversatt versjon her. Nettestedet har en rekke bilder av telefonen.

(Kilde: areamobile.de)

annonse