Nyhet

Er dette Samsung I900?

De siste dagene har det sirkulert et "noe vannmerket" bilde av det som skal være Samsungs nyeste proffmodell. Telefonen er i i-serien, og skal etter sigende få navnet I900.

Samsung selv har ikke bekreftet noe av informasjonen rundt I900, så det er uvisst om bildene er ekte. Telefonen minner utseendemessig svært mye om Samsung F490, som ble lansert under CES-messen denne måneden.

Syltynn og tastefri

I900 har ingen taster, men har istedenfor fått en 3,5 tommers berøringsfølsom skjerm. På samme måte som med for eksempel Apple Iphone og LG Prada gjøres navigeringen ved å dra fingeren i forskjellige retninger over skjermen.

Telefoner med berøringsfølsomme grensesnitt har ikke rykte på seg for å være særlig slanke. I900 ser ut til å være et unntak, ettersom den har en tykkelse på knappe 1,25 cm.

I900 har fått den nyeste mobilplattformen fra Micrososoft, altså Windows Mobile 6.1 Professional.

Også på kamerafronten skal telefonen være godt utstyrt. Dersom ryktene stemmer vil I900 bli den første Windows Mobile-telefonen med fem megapikslers kamera. Kameraet har autofokus, mens de øvrige spesifikasjonene er ukjente.

Minnekapasiteten burde holde for de aller fleste. Med 8 GB internminne kan du lagre rundt 2000 musikklåter eller flere tusen bilder. I tillegg kan du utvide minnet med microSD-kort.

En skikkelig trådløspakke er også på plass. Med firebånds GSM, EDGE, 3G og HSDPA kan du både ringe og surfe på nett nesten overalt i hele verden.

Om telefonen får GPS eller WiFi er usikkert.

Det eksisterer foreløpig ingen informasjon om lanseringstidspunkt eller pris for I900. Det er forventet at Samsung enten bekrefter eller avkrefter telefonen i løpet av Mobile World Congress, som går av stabelen neste måned.

(Kilder: The Unwired, Tecnocino, SlashRumor, Cellularmania)

Les også
Nå kommer Samsungs GPS-mobil
Les også
Her er Samsungs nye lekkerbisken
annonse