Tek.no

Nyhet

Spill vi gleder oss til

Ole Morten Knudsen
24 Okt 2007 05:46

Høsten er en herlig tid.
Mens det blåser friskt ute og kulda setter inn får du en god grunn til å holde deg inne.
Enda bedre blir det med tanke på spilltitlene som snart kommer.
Les også:
Ta opp TV med Xbox.
Gamere skal bli nye James Bond.
Gi maskinen din nytt design.

Mange nye spill

Dette har vært et herlig år for alle spillere. Halo 3 har ankommet med brask og bram og Quake Wars kom nylig.
I tilegg har det blitt annonsert at det straks vil komme et nytt Star Wars spill. Kombiner dette med Nintendo Wii og du kan bli en ekte Jedi.
Men moroa er langt fra over. Bloggen The King V har nemlig funnet frem en rekke spill du bør glede deg til. Og de kommer alle før julen er over oss, så her er din ønskeliste for i år.

Crysis

Førstperson skytespillet Crysis, utviklet av Crytek og distribuert av EA Games, er et av de mest forhåndsomtalte i år. Ikke rart når det er de samme folkene som stod bak Far Cry. Spillet som tok spillverdenen med storm da det kom i 2004.

Denne gangen er settingen satt til Korea hvor du som den amerikanske Deta Force soldaten, Jake Dunn, både skal måtte bekjempe nordkoreanere og aliens.

Her skal det både bli knall grafikk og mange muligheter. Jake Dunn har tilgang på en rekke futuristiske våpen og gadgets.

Disse vil komme godt med, for her er det både taktikk og god skyteevne som vil gjelde.

Å bekjempe romvesnene i deres eget skip uten gravitasjon skal i følge utviklerne bli en revolusjonerende opplevelse.

Kommer 16. november 2007.

Assasin's Creed

I dette spillet, utviklet av Ubisoft Montreal, får du sjansen til å gjenoppleve det gamle kongeriket Jerusalem fra tiden da Saladin og Rikard Løvehjerte kjempet mot hverandre. Settingen er satt til 1191, året da Løvehjerte gjenerobret byen Akko fra Saladin, men hadde tapt Jerusalem. Du spiller karakteren Altaïr, en Assasiner på oppdrag.

Oppdraget er å myrde de ni historiske figurene som bedriver propaganda for korstogene. Både story og setting skal være historisk korrekt så her

er det mulig du får litt lærdom på kjøpet.

I tilegg har spillet en enorm interaktivitet og det er fylt opp med karakterer som vil reagere på din væremåte. Går du for eksempel rolig gjennom en forsamling legger få merke til deg. Om du derimot kaster andre medborgere i bakken kan det godt hende resten av forsamlingen går til angrep på deg. Her lønner det seg altså med taktikk.

Spillet kommer 13. november.

Hellgate: London

Dette spillet er en virkelig utfordring skal vi tro utviklerne Flagship Studios. Det er nemlig et rollespill med noen elementer av førstepersons skytespill satt i en post-apokalyptisk setting.
Kort fortalt har verden blitt invadert av demoner. Selv befinner du deg i London og er medlem av en gammel kult kalt The Crusaders som har påtatt seg oppgaven med å bekjempe demonene.


Det betyr at du må bygge opp en karakter, bekjempe demoner og løse oppgaver. Etter hvert blir karakteren din bedre og får mer utstyr. Slik kan du bekjempe enda flere demoner. Hvis du liker WoW og Diablo II så er dette muligens spillet for deg.
At en av de kvinnelige karakterene i spillet har blitt gjengitt toppløs i magasinet Playboy kan muligens også være et pluss for noen.
Spillet kommer 2. november.
Call of Duty 4: Modern Warfare

Alle som liker Call of Duty (COD) serien burde glede seg stort. Spill nummer fire i serien er nå nemlig på vei inn i butikkhyllene og det er ingen grunn til å tro at denne versjonen blir dårligere enn forgjengerne. Heller tvert imot.

I denne utgaven skal du stoppe en stormannsgal russer fra å lage et kupp i Midtøsten. Målet hans er å gjenskape Soviet.

Litt vel søkt plot kanskje, men likefullt gir det gode muligheter til deg å redde verden.

Denne utgaven kommer med multiplayerfunksjon som trolig vil heve hele opplevelsen flere hakk. Spesielt når du og vennene dine setter i gang litt skikkelig lagspill.

Spillet kommer 9. november.

Guitar Hero III

Neversoft gir deg nok en gang sjansen til å hamre løs på gitaren med Guitar Hero III: Legends of rock. Som vanlig vil du kunne kaste deg opp på den virtuelle scene og rocke løs alene. Hvis dette ikke er nok kan du denne gangen også spille med eller mot andre over nett.


Om du vil ha en skikkelig hat runde kan du også kaste deg ut i "Battle Mode" i denne nye versjonen. Her kan du angripe din motspiller på forskjellige måter. Blant annet ved å ødelegge en streng på gitaren dens, øke vanskelighetsgraden eller få skjermen til å bevege seg.
Spillet kommer 7. november, men om du vil kan du få teste det allerede på denne helgens Electroworld messe.

Unreal Tournament 3

Unreal Tournament 3 er et spill som garantert vil ta mye tid for mange denne høsten. Første versjonen av dette spillet tok i hvert fall mye av min tid. Når nå utviklerne Epic Games lover revolusjonerende grafikk, spillmuligheter og utfordring, så kan vi ikke gjøre annet enn å glede oss.

Dette spillet vil trolig kunne overta både Quake og Counter Strike sin gamle trone i online skytespill.

Her vil du både få avanserte kjøretøy og spesialutviklede våpen som skal kunne gi deg et enestående headshot som du umulig ville klart i virkeligheten.

Spillet er på plass i hyllene 19. november.

Med disse titlene i sikte er det ingen grunn til å gå i deppemodus selv om mørketiden kommer for fullt.

annonse

Les også