Til hovedinnhold

Fun Run-skaperne har lansert nytt mobilspill

Gründerne i norske Dirtybit håper å gjenta suksessen med Android- og iOS-spillet Dino Dash.

Da tre studenter ved NTNU høsten 2012 lanserte mobilspillet Fun Run, ble spillet raskt en av de største norske app-suksessene noensinne – og spillet klatret i løpet av få uker til topp 10-listen over de mest populære gratisappene i App Store. Spillet er nå lastet ned over 40 millioner ganger.

Teamet i Dirtybit. Øverst fra venstre: Nicolaj Broby Petersen, Matthew Guise, Martin Nybø Vagstad, Aleksander ElvemoNede fra venstre: Erlend Børslid Haugsdal, Ida Vilhelmina Oltedal, Aurora Klæboe Berg, Fredrik Fors Hansen.

Nå har de unge gründerne lansert et helt nytt spill – Dino Dash. Spillet er lansert i versjoner for både Android og iOS. Produsenten Dirtybit skriver i en pressemelding at det nye spillet lar opptil seks venner spille med hverandre samtidig, og at spillet skal være en stor forbedring av flerspilleropplevelsen fra Fun Run.

Har lært av Fun Run

– Målet vårt er at det skal være enkelt for venner å spille med hverandre og ha en skikkelig morsom spillopplevelse på mobilen. Vi har bygget opp Dino Dash basert på det vi har lært av Fun Run og tilbakemeldinger fra brukerne om hva de ønsker, sier Nicolaj Petersen, medgründer i Dirtybit.

Han sier videre at de med det nye spillet håper å bevise at Fun Run ikke var en «one-hit wonder», men at selskapet kan fortsette å innovere og skape nye suksesser.

– Vi vet at de største spillselskapene jobber med å lage samme type spill, noe som gjør at vi hele tiden må ligge et hestehode foran, sier Petersen.

Spillet er laget i en tegneserieaktig stil, og du har fått nye spillmoduser som elimineringsløp og «boss fight».

Les også: NTNU vil ha flere Fun Run-suksesser » (Mobilen.no)

annonse