Tek.no

Nyhet

Slik gjør du Gear S mer «hardcore»

Lærarmbåndet fra Diesel spriter opp smartklokken – med eller uten pigger.

Diesel
16 Sept 2014 18:00

Samsung lanserte for omkring 2 uker siden smartklokka Samsung Gear S, som en oppfølger til selskapets opprinnelig Tizen-smartklokke, Gear 2. Forbedringene fra den opprinnelige Galaxy Gear-klokka har vært mange, og nå tilføyer klesprodusenten Diesel nok en «forbedring».

The Verge melder nemlig om at selskapet nå har lansert en helt ny serie lærmarmbånd til Gear S – og også armbånd med pigger. Stort bedre «hardcore»-effekt enn dét får du ikke i smartklokkeverdenen.

Diesel-armbådet uten pigger.Foto: Diesel

Armbåndet er som nevnt av ekte lær, og fås i fargene rød, svart og hvit. Alle fargene kommer med eller uten pigger, og du kan dermed velge om du har lyst til å skille deg kraftig ut eller rett og slett gå for en stilren «makeover» av klokka di. Har du lyst på en enda mer prangende utgave av Gear S er det også lansert en versjon med armbånd prydet med ekte Swarovski-krystaller.

Men da må du til gjengjeld trimme lommeboka ganske kraftig. Både Diesel-armbåndet og Swarovski-versjonen er forventet å bli lansert omtrent samtidig som klokka selv.

Hvis du virkelig ønsker deg en Gear S, kan du sette opp prisvarsel hos oss her.

The Verge var ikke nådige da de anmeldte Galaxy Gear.
Reklamen for klokka var imidlertid den beste de noen gang hadde sett! »

(Kilde: The Verge)

annonse

Les også