Til hovedinnhold

HTC Flyer er lansert

(Amobil.no / Barcelona) HTC Flyer, som Amobil avslørte i januar, er nå lansert her på Mobile World Congress i Barcelona. HTCs sju tommer store nettbrett vil bli lansert med Android 2.4 og Sense for nettbrett.

Solid bygget

Brettet skal ha en svært god byggekvalitet, ettersom det er laget i et stykke aluminium. HTCs "unibody"-design ble vi først kjent med da selskapet lanserte HTC Legend i fjor.

HTC skal ha hatt for liten tid med Android 3.0 til å få den ut på Flyer, men selskapet velger å fokusere på Sense for nettbrett. Blant annet har den fått startskjerm med 3D-effekter.

På maskinvaresiden drives nettbrettet av en enkeltkjernet prosessor på 1,5 GHz. Skjermen er på sju tommer og oppløsningen er på 1024 x 600 piksler.

Gjenoppdag håndskrift

En trykkfølsom penn som HTC har kalt Scribe følger også med. Med denne skal man ifølge HTC gjenoppdage håndskriften. Brettet skal ha flere tegnebrettliknende funksjoner for bruk sammen med pennen.

Vi skrev nylig om HTCs investeringer i selskapene OnLive og Sapphron Digital. En av fruktene er HTC Watch som lar deg direkteavspille video fra internett. En klient for OnLives "spillstreaming" vil også følge med HTC Flyer.

annonse