Nyhet

Dette skal være Windows Phone 8.1

Bilde av Microsofts nye mobil-OS og en ukjent Lumia-mobil er lekket.

I juni lekket bilder av det som skulle forestille Windows Phone 8.1 – den kommende storoppdateringen til Microsofts mobile operativsystem.

Nå har et nytt skjermbilde blitt lekket på nett, og det viser låseskjermen på det som skal være Windows Phone 8.1, på en mobiltelefon som skal ha navnet Nokia Lumia 1820. Dette er ikke en bekreftet modell, men nå spekuleres det i om dette kan bli den første Lumia-mobilen hvor Microsoft vil benytte sin egen merkevare i stedet for Nokia – etter at Microsoft kjøpte opp Nokia for 5,44 milliarder euro.

Cortana på plass

Et interessant element på skjermbildet er et mikrofonikon, som sannsynligvis er Microsofts nye taleassistent og Siri-konkurrent Cortana. I tillegg viser skjermbildet den nye Lumia-logoen, som kanskje erstatter Nokia-logoen etter Microsoft-oppkjøpet tidligere i høst.

Et annet lekket bilde stiller logoene til Lumia og nettbrettserien Surface opp mot hverandre, og antyder at de kan eksistere side om side.

Ifølge lekkasjekilden Xero kan det lekkede skjermbildet være av en testversjon, og at den endelige utgaven av Windows Phone 8.1 kan se noe annerledes ut.

Er du interessert i Windows-mobiler? Få med deg de siste testene:

Vi holder også på å teste den nye kameramobilen Lumia 1020. Inntil testen er klar, kan du lese vår sniktitt på telefonen her: – Denne gjør avansert fotografering gøy

(Kilder: WMPoweruser via Übergizmo)

Les også
– Windows Phone 9 får helt nye menyer
Les også
– Windows Phone 8.1 skal støtte nettbrett
annonse