Til hovedinnhold

Fikk du med deg disse testene?

Har du tenkt å kjøpe deg ny mobil lønner det seg å sjekke den ut på forhånd, for å få et inntrykk av hvorvidt dette er mobilen for deg. Vi har testet en rekke nye mobiler i forskjellige prisklasser, og gitt dem terningkast basert på vår vurdering. Vi har også testet mobilt tilbehør– for eksempel mini høyttalere. Mangler du musikk, kan du dessuten lese testene av Telenor- og Netcoms musikkbutikker for mobil.

Vi har samlet sammen et utvalg av nyere tester som du definitivt ikke bør gå glipp av.

Nye mobiler
Splitter nye mobiler er utvilsomt det som er morsomst å teste. Vi gjennomgår de viktigste funksjonene og deg en vurdering. Av de nyere mobiltestene finner vi HTC Touch Diamond 2 - en imponerende oppfølger –, touchtelefonen LG KM900 Arena, og den rimelige Sony Ericsson C510.

Vi har også testet den nye kommunikatoren Nokia E75 og den nye Prada-mobilen LG KF900.
(Artikkelen fortsettes.)

Hvem er best på musikk?
Musikk til mobilen blir stadig mer populært, og vi har testet Telenors- og Netcoms musikkbutikker. Her har vi fokusert på pris, utvalg og brukervennlighet, og vi ble positivt overrasket over begge.

Nedturen var imidlertid prisen; 12 kroner per låt syntes vi ble i meste laget.

Minihøyttalere
Små, portable høyttalere kan være nokså praktisk når du har med deg laptopen rundt omkring. Vi har testet Unique Crystal HiFi USB Speakers, et par rimelige høyttalere med overraskende god lyd.

Prisen er i tillegg på overkommelige 350 kroner.
(Artikkelen fortsettes.)

Teknologisk treningshjelp
Kom i form med litt hjelp fra moderne teknologi. Vi har vurdert og sammenlignet tre ulike løsninger som hjelper deg med treningen: Nike+, Samsung Micoach og Nokia N79 Active.

Alle løsningene viste seg å være brukbare.

GPS til skogsturen
Vi har også testet Garmin Oregon 300 – en veiviser du kan stole på. Med denne vil du høyst sannsynlig unngå å gå deg vill når du er på tur i skogen.

Den håndholdte GPS-en har gode kart og funksjoner, men skjermen kan være litt svak i sollys.

Mer om
annonse