Til hovedinnhold

Rastløs Vollvik ville lansert Ludo ”i går”

Mange venter i spenning på hva tidligere Chess-eier Idar Vollvik kan klare å få til på det norske mobilmarkedet med den nye operatøren Ludo Mobil. Før nyttår ble nettsiden Ludomobil.no opprettet, hvor du tilsynelatende kunne bestille et abonnement fra Ludo. Dette ble senere endret til at du kunne ”melde din interesse”, da det blant annet viste seg at selskapet ikke hadde fått nødvendig godkjennelse fra Post- og teletilsynet til å selge mobilabonnementer i Norge.

Vollvik sier at det er litt tidlig å snakke i detalj om abonnementer og slikt, men at de nærmer seg. – Jeg vil tippe at om cirka to uker, da skal vi ”lage litt rock and roll”, sier Vollvik til Mobilen.no.

- På lufta i går

Sitatet ovenfor er neppe valgt tilfeldig. Vollvik og hans stab i Chess ble nemlig kjent for å skape blest om sine abonnementer og produkter da han ledet det selskapet. Han kan ikke gi noen dato for når det første SIM-kortet fra Ludo vil fungere, men sier at de jobber iherdig med å få alle brikkene på plass.

- Vi har jobba mye med svært kjedelige ting i det siste. Men det har vært nødvendig, sier Vollvik.

- Jeg er utålmodig, og ville helst vært på lufta i går – men alt må være klart, legger han til.

(Artikkelen fortsettes.)
 

Ikke det samme som Chess

Vollvik snakker videre om at flere nye operatører de senere årene har startet opp for tidlig – for eksempel med utilstrekkelig fakturaavdeling eller kundeservice – og han poengterer at Ludo Mobil ikke ønsker å være ”en av de aktørene”. Likevel har både folk innen mobilbransjen og våre lesere vært skeptiske til om den tidligere Chess-eieren vil oppleve suksess med Ludo. Vi spurte Vollvik om nettopp det:

- Det er sunt å være skeptisk. Jeg går ikke i gang igjen for å bli større enn Chess; dette har ingenting med Chess å gjøre. Vi har med kunnskapen og erfaringen, men jeg tror det er innebygd i folkesjela å være litt skeptiske, avslutter Vollvik.

Mer om
annonse