Til hovedinnhold

Tre viktige mobiloppdateringer

Eier du en av disse modellene kan du nå laste ned oppdateringer som gjør mobiltelefonene bedre.
Hvilke endringer som er gjort på Sony Ericssons modell Xperia X1, er det ikke kommet noen offisiell rapport om. Men brukere som har lastet den ned på X1 hevder telefonen nå starter raskere. I tillegg bruker den kortere tid på å koble seg opp mot mobilnettet. Den nye versjonen heter ROM 1.03.936.6 og er merker R2A.
Det er også meldt at Sony Ericssons automatiske oppdateringstjeneste ikke er helt oppdatert, men at telefonen likevel blir oppdatert om du kjører igjennom hele oppdateringsprosedyren.

Nokia N82

Nokia N82 v31.0.0.016 er en nedlasting på 118 MB. Blant nyhetene er UDP (User Data Protection) som gjør det mulig å bytte programvare på telefonen uten å miste personlige data.
Hvilke andre nyheter programvaren har er uklart.

Nokia N78

Nokia N78 får også ny programvare (v20.149.051.1), og skal etter oppdatering oppføre seg litt annerledes enn før.
Dailymobile.se har lagt ut en omfattende liste over endringer, men de viktigste er oppdatering av kartprogram til Nokia Maps 2.0, raskere respons på volumtasten, mindre forsinkelser ved visuelle effekter, raskere veksling mellom menysider, flere temaer i hjelpemenyene, programmer du har lastet ned kan oppdateres fra filmenyene og nytt grensesnitt på RealPlayer.
Men venter du på støtte for N-Gage må du fortsette å vente. Den støtten finnes heller ikke i v.20.
Ettersom de fleste slike oppdateringer kommer først på engelsk, kan det hende at du må vente litt før de samme oppdateringene er tilgjengelige på norsk.
Du kan sjekke om du har siste programvare på din Nokia ved hjelp av Nokia Software Updater.

Mer om
annonse