Til hovedinnhold

B&O avslører TV til folket

Danskene er på vei med prisvennlig fjernsyn.

Under CES 2012 lanserte Bang & Olufsen en ny produktserie ved navn B&O PLAY. Nå avslører danskene at det også kommer en TV i den prisvennlige serien.

Det første produktet i den nye kategorien var den lille høyttaleren Beolit 12, og administrerende direktør i B&O, Tue Mantoni, fortalte at vi kunne forvente flere spennende produkter under dette varemerket. Nå har det altså klart at det dukker opp en TV.

Samme krav til kvalitet

Beolit 12

– Det lanseres en håndfull nye B&O PLAY-produkter i 2012, forteller visepresident Henrik Taudorf Lorensen til FlatpanelsDK. Han fortsetter:

– Vi kommer blant annet med nye hodetelefoner og vi kommer med en TV. Men vi holder fast ved de klassiske B&O-prinsippene og lanserer gjennomarbeidede produkter.

– Vi kommer ikke til å spytte nye B&O PLAY-produkter ut, avslutter han.

Bredere appell

Produkter fra B&O PLAY skal etter planen bli solgt til et bredere publikum enn tradisjonelle varer fra Bang & Olufsen – som ofte retter seg mot high end-markedet og de med tjukke lommebøker.

De billigere produktene blir som vanlig solgt i B&Os egne butikker, men de vil i tillegg kunne kjøpes hos partnere som Apple Store i USA og Europa, samt B&Os kommende nettbutikk på store.beoplay.com.

Tekniske spesifikasjoner og pris på den kommende TV-en er ennå ukjent.

annonse