Slik blir den nye Steve Jobs-filmen

iSteve gjør en ironisk vri på Apple-legendens liv.

Humornettstedet Funny or Die kunngjorde for kort tid siden at de jobber med en film om Steve Jobs' liv.

Nå har traileren til filmen dukket opp, og det kommer raskt frem at denne gjengen har en langt mer humoristisk tilnærming til historien om Apple-gründeren enn den kommende Ashton Kutcher-filmen «jOBS».

Langfilm, ikke bare humorklipp

Traileren som nå har dukket opp på nettet inneholder ikke mye informasjon om hva vi egentlig vil se i filmen, selv om det en fulladet med noen herlige sitater. Vi kan for eksempel høre hovedrolleinnehaveren Justin Long, som spiller Steve Jobs, skrike ut i sinne: «Ingenting betyr noe for Steve Jobs enn Steve Jobs!».

Nettstedet Funny or Die lager vanligvis bare korte, humoristiske videosnutter, men denne gangen skal det være snakk om en fullverdig film på rundt mellom 60 og 75 minutter.

— Det begynte som en idé om å lage en falsk Steve Jobs-filmtrailer, og akkurat som med flere andre vitser på skribentrommet vårt så eskalerte det raskt, fortalte iSteve-produsenten Allison Hord til New York Times.

Kort produksjonstid

I motsetning til de andre Steve Jobs-relaterte filmene som jobbes med fort tiden, opererer Funny or Die-gjengen med en utrolig kort produksjonstid.

Det var bare et par uker siden prosjektet ble annonsert, og filmen skal være tilgjengelig på nettsiden deres allerede om 2 uker, den 15. april. Det er bare fire dager før Ashton Kutchers jOBS-film slippes i USA.

Se traileren under, og kom gjerne med din mening i kommentarfeltet under:

Se også traileren til jOBS med Ashton Kutcher i hovedrollen »

(Kilde: Gizmodo)

Les også
Nå kan du se den nye Steve Jobs-filmen
Les også
Sesongpremieren til Game of Thrones slo piratrekord
Les også
10 ting du ikke gjør på Facebook
Les også
Nå lager de en Google-film
Les også
Slik ser Steve Jobs ut på film
annonse