Til hovedinnhold

Slik blir du kvitt ripene på din Sony Ericsson

Mange er blitt lurt av tynn plastfilm.

Sony Ericsson Xperia Arc er en lekker mobiltelefon, men ikke alle er like fornøyd med at flaggskipet etter en tids bruk har en skjerm som ser fryktelig ripete ut. Men telefonen har ikke svakere skjerm enn andre mobiltelefoner. Ripene du ser sitter etter all sannsynlighet i plasten som er lagt på skjermen når den sendes fra fabrikken.

Nesten umulig å se

Her har eieren kjøpt en film for å beskytte skjermen. Hun var ikke klar over at det allerede satt en film på telefonen.
Plastfilmen er lettest å få øye på ute mot siden av skjermen.

De fleste mobiltelefoner selges med en plastfilm på skjermen. Denne skal sørge for at du får en pen skjerm uten fingermerker eller smuss når du kjøper en ny mobil. Men de fleste nøyer seg med en litt stor film som i tillegg utstyres med en liten leppe så den er lett å trekke av. I tillegg har produsenten gjerne skrevet noe på plasten, så du ikke skal være i tvil om at dette er et belegg som skal av.

Det har ikke Sony Ericsson gjort. Det er faktisk tilnærmet umulig å se at det ligger en film på skjermen, og dermed rusler flere rundt med en telefon som ser styggere ut enn den trenger å gjøre.

Gjelder alle Xperia-modeller.

For å sjekke om du har plastfilm på skjermen ser du nøye etter om det er en liten kant helt ytterst mot kanten av glasset. Filmen er nemlig en ørliten anelse mindre enn selve glasset.

Sony Ericsson opplyser at samme type film brukes på flere av deres modeller.

annonse