Tek.no

Nyhet

Nå braker det løs!

19 Apr 2011 17:00

Det er påske og på Østlandet steker sola som aldri før. Noen drar til fjells og andre drar til sjøen for å varme opp bleikfeite kropper etter en særs seig vinter.

5200 mennesker vil derimot ha alt annet å tenke på enn riktig solfaktor. I god påsketradisjon er det tid for The Gathering!

Jubileum

I år er det faktisk den 20. gangen The Gathering arrangeres. På de årene har arrangementet gått fra å huse drøyt tusen mennesker i diverse idrettshaller rundt i landet, til å fylle OL-arenaen på Hamar de siste 12 årene.

Det er interesseorganisasjonen KANDU som står for arrangementet.

Vikingskipet har huset arrangementet helt siden 1996, og fra 1997 har båten vært fylt til randen gang på gang. Spillglade mennesker kommer fra hele landet, og utlandet, for å tilbringe påsken med underholdning og store konkurranser på alle kanter.

Ville hastigheter

I år vil deltagerne kunne sutte på en av virkelig saftig nettlinjene. The Gathering blir brukt som pilotprosjekt for uttesting av nytt utstyr som vil takle utrolige hastigheter. Det er snakk om hele 100 gigabit ut av hallen, eller 100 000 megabit hvert eneste sekund.

I tradisjon tro har forumbrukerne våre nok en gang samlet seg på "HW-rekka". En uhøytidelig diskusjontråd om arrangementet går også varmt om dagen.

I tillegg til de mange spill-konkurranse som avholdes på The Gathering vært år, vil du også ha muligheten til å melde deg på "Gamers Paradise". Dette er et stort spillevent vi skal avholde fra midten av mai til midten av juni.

I tillegg vil søsternettstedet vårt Gamer.no trekke vinneren av konkurransen der ditt morsomste spilløyeblikk skal kåres. Siste frist til å melde seg på her er fredag kl 22:00, kåringen vil finne sted på hovedscenen.

annonse