Til hovedinnhold

Denne trekker mindre strøm enn en sparepære

Synology lanserer en ny prisvennlig NAS mot det private markedet.

I går lanserte Synology sin nyeste NAS-server for private hjem, DS112j. DS112j er en enbrønns NAS (Network Attached Storage eller nettverksdisk) og har plass til en harddisk på opptil fire terabyte. Den kan også brukes til FTP-server og lignende. Du kan i tillegg bruke den til sikkerhetskopiering, koble til webkameraer eller få tilgang på filene dine rett på iPhone eller Android med en egen app.

Trekker kun 12,1 watt

I høst ble Synologys tidligere modell DS212j lansert som seriens stilleste server. Her slår DS112j forgjengeren med et minimalt lydnivå på 17,1 dB(A). Selskapet selv hevder dette er lavere lydnivå enn et bibliotek. Denne modellen er den mest energivennlige med 12,1 watt i arbeid, men synker til 4,4 watt i dvalemodus. Synology har også gjort om designen på boksen slik at den skal kjøles enda mer effektivt, i tillegg til en 60 mm vifte.

For å være enda billigere og familievennlig de kuttet ned på innmaten. DS112j inneholder 128 MB RAM, 1,0 GHz CPU, en Gigabit LAN port samt to USB 2.0 porter. DS112j bruker selskapets eget DiscStation Manager 4.0 (DSM 4.0) som skal gjøre det enda lettere å ha kontroll på nettskyen din.

Prisen i Norge ligger på rundt 1200 kroner. Du kan lese mer om DS112j på Synologys hjemmesider.

(Kilde: Pressemelding)

annonse