Til hovedinnhold

Vodafone avslører når Sony Xperia Z3 kommer i salg

Tidspunktet kommer frem i internt notat til selgerne.

shutterstock.com

IFA-messen i Berlin kryper stadig nærmere. Det store elektronikkstevnet finner sted i perioden 5. til 10. september, og ifølge phonearena.com er det gode grunner til å tro at både Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Mini blir lagt ut for salg kort tid etter messen.

Intern konkurranse

Salgsrepresentantene til Vodafone i Tyskland har nemlig en intern konkurranse gående, hvor det gis poeng etter hvilke telefoner som blir solgt fra 1. juli til 30. september. Smartmobiler som Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 mini, Galaxy Tab S 8.4 og Galaxy Tab S 10.5 belønnes med 1 poeng. HTC One (M8) er øyensynlig vanskeligere å selge, da den gir 1,5 poeng.

Men det er når vi ser lenger ned på listen at det blir virkelig interessant. I oppramsingen av Sony-produkter er både Xperia Z3 og Z3 Compact nevnt i kategorien for 1,5 poengs telefoner.

Må ut i september

Det gir ingen mening å gi bonuspoeng for salg av et produkt som ikke er lansert. Altså må Sony Xperia Z3 og Z3 Mini nødvendigvis ut til butikkene før utgangen av september, konkluderer phonearena.com. Selgerne må også ha tid til å omsette telefoner. Det er derfor rimelig å anta at de legges ut for salg kort tid etter messen.

Les også: Disse mobilene kjøpte vi i juni

(Kilde: phonearena.com)

annonse