Nyhet

Dette er de fem heteste digitalkameraene akkurat nå

Vi har sjekket topplisten.

Når du klikker deg inn i Prisguiden vår vil du finne du priser på TV-er, smartmobiler, nettbrett, høyttalere, PC-er, kameraer og mye mer fra norske nettbutikker.

Vi har sjekket hvilke fem digitalkameraer som det søkes og klikkes aller mest på for øyeblikket.

5. Fujifilm FinePix X100S

På femteplass finner vi Fujifilms eneste kandidat. X100S har retrodesign, men er stappet full av moderne teknologi.

Det er en oppgradering av X100, og kommer med en 16-megapiklsers X-Trans CMOS-bildebrikke. Det kan også ta opp video i full HD-oppløsning med 60 bilder i sekundet.

Prisen er i dag snaut 10 000 kroner, noe som gjør X100S til den dyreste modellen på topplisten.

Finn beste pris på Fujifilm FinePix X100S »

Les testen av Fujifilm FinePix X100S »

4. Panasonic Lumix DMC-LX7

Panasonic har med LX-serien vært en av de ledende produsentene av kompaktkameraer i entusiastklassen, og LX7 fra 2012 er i dag det fjerde mest populære digitalkameraet.

Vi har testet det, og kunne slå fast at det har en god vidvinkel, god lysstryke og en bildebrikke som støtter flere formater enn bare 4:3, som har vært typisk for disse modellene. Bildebrikken leverer også en god bildekvalitet, og vi valgte å anbefale denne modellen i sin tid.

Prislappen lyder i dag på drøyt 3000 kroner.

Finn beste pris på Panasonic Lumix DMC-LX7 »

Les testen av Panasonic Lumix DMC-LX7 »

3. Canon PowerShot G1 X Mark II

På første pallplass kommer Canons lille kompaktråtass. Mange ventet spent på PowerShot G1 X Mark II før lanseringen tidligere i år, og den er tydeligvis populær ennå.

Vi har testet kameraet, og slo fast at det har veldig mange nære konkurrenter. Men, det som redder G1 X er kombinasjonen av ganske stor bildebrikke og en god zoom, som bedre lysstyrke enn konkurrentene. Det gjør kameraet temmelig kraftfullt, selv om du kan få samme bildekvalitet i mindre modeller.

Prislappen lyder på 7200 kroner.

Finn beste pris på Canon PowerShot G1 X Mark II»

Les testen av Canon PowerShot G1 X Mark II »

2. Canon PowerShot S120

Canon har også sneket en modell inn på sølvplassen, med sin mindre PowerShot S120. Dette kompaktkameraet er både lite og raskt, og får garantert plass i lomma.

Også dette kameraet har vi testet, og kunne slå fast at det er en prima nummer-to-modell for entusiastene. Da testen ble utført i januar var vi litt kritiske til at det ikke skilte seg spesielt mye fra forgjengeren, som attpåtil var langt billigere. Denne prisforskjellen har nå blitt nevneverdig mindre.

Prislappen lyder i dag på 3000 kroner.

Finn beste pris på Canon PowerShot S120 »

Les testen av Canon PowerShot S120 »

1.Panasonic Lumix DMC-TZ60

På toppen av dagens liste, og dermed det mest populære digitalkameraet akkurat nå, finner vi Panasonics DMC-TZ60. Det er proppet med funksjoner, og etter vår mening det beste i klassen.

Testen vi gjorde av dette kameraet er en av de mest leste i år, noe som trolig understreker populariteten. Bildekvaliteten er helt grei, og objektivet har en solid zoom.

Prislappen lyder på hyggelige 3250 kroner.

Finn beste pris på Panasonic Lumix DMC-TZ60 »

Les testen av Panasonic Lumix DMC-TZ60 »

annonse