Til hovedinnhold

Trådløs HDTV fra Sony

Sony melder i da at de lanserer en verdensnyhet av de store. Verdens slankeste LCD. I tillegg får du trådløs overføring av HDTV.

Gjem bort bokser og ledninger

Sonys slanke nyhet heter heter Bravia ZX1 og er en 9.9 millimeter tykk LCD skjerm som enkelt kan henges rett på veggen som en billedramme eller plasseres på et bordstativ. Ikke bare er skjermen ekstremt tynn, men den har også mulighet til trådløs overføring av HDTV. Ved hjelp av en medfølgende Media Reciever blir bildet overført trådløst til skjermen. Media Recieveren har en rekkevidde på 20 meter og kan gjemmes bort slik at du slipper bokser og ledningerot i stua. Via senderen kan du overføre bilde fra din PC, Blu-ray-spiller og digitale mottakere. Fjernkontrollen til senderen sender via radiosignaler og skal derfor fungere både på lange avstander og gjennom hindringer som skapdører og vegger.

- Det finnes ikke maken til denne TV-en. Bravia ZX1 er et unikt produkt, et stort skritt videre, og representerer noe eksklusivt selv for den mest kresne forbruker. Har du først sett denne TV-en, vil ikke TV-opplevelsen bli den samme igjen, sier Kjell Ove Marienborg, Trade Marketing Manager, Sony Norge, ifølge pressemelding.

Ingen begrensninger på billedkvalitet

Skjermen skal ifølge Sony levere jevn billedflyt og skarpe og virkelighetstro bilder på tross av den trådløse overføringen. Her går ingenting tapt på veien selv om ledningene fjernes. Når skjermen ikke er i bruk kan den benyttes som billedramme ved hjelp av Media Recieveren eller ved å benytte USB-inngang rett i skjermen.

Billig er derimot skjermen ikke. En skjerm på 40 tommer koster 55.000 i norske butikker. Da følger veggfeste med. Bordstativ koster 3.600 kroner ekstra.

Mer om
annonse