Til hovedinnhold

Apple saksøkes for tregt nett

I USA finnes det to veier til rikdom, jobbe hardt hele livet eller saksøke store selskaper for all verdens problemer. Det er tydeligvis en av Apples kunder klar over og går derfor til sak mot selskapet. Han mener de har solgt for mange telefoner.
Skuffet over 3G-hastighet
Det er Apple Insider som bringer nyheten om det nye søksmålet amerikaneren William Gills har begitt seg ut på. Han mener Apple har bedrevet villedende markedsføring av sine nye telefoner. Gills ble lovet et superraskt nett med 3G telefonen. Det har han så langt ikke fått, og han mener Apple og At&T bevisst har solgt så mange telefoner at de overbelaster nettet.
Gills krever oppreisning for tort og svie og krever at Apple og At&T skal gi lignende oppreisning til alle kunder i California som opplever at deres Iphone har tregt 3G-nett.
Problemer i telefonen
Apple og At&T har ikke kommentert saken, men det spørs om Gills vil få gjennomslag for sitt søksmål. Det er flere som har kommentert at Iphone 3G fungerer tregt, men årsaken er ikke at det er solgt for mange telefoner. Derimot mener eksperter at tregheten skyldes en feil i selve telefonen.

Mer om
annonse