Til hovedinnhold

- Nokia N9 blir nær perfekt

Modellnavnet N9 har surret omkring i lengre tid nå. Så langt har vi sett bilder av enheten, samt en video som siden har blitt fjernet fra Youtube. Telefonen har dessuten figurert i lekkede plansjer fra Nokia. En offisiell lansering har like fullt uteblitt.

Til tross for dette har Mobilereviews redaktør, Eldar Murtazin, tilsynelatende allerede fått kloa i det som etter alt å dømme blir finnenes første Meego-baserte enhet.

- Nær perfeksjon, jeg liker den

Murtazin regnes som en av dem som vet mest om hva som rører seg i mobilverdenen, og han har allerede vært i opphetet krangel med Nokia om en tidlig utgave av N8 som fikk mindre enn overveldende omtale.

N9 blir derimot omtalt i langt mer positive vendinger, spesielt på maskinvarefronten. - Når det gjelder maskinvare er den nær perfeksjon, jeg liker den, sier Murtazin i sin omtale av telefonen.

På programvaresiden av ting er det likevel ikke kun positive ting å si. - Foreløpig er ikke programvaren så god, men dette håper de vil endres i 2011, forteller Murtazin videre.

Foreløpig tidlig

Ettersom telefonen ikke er offisielt lansert ennå, må man anta at både maskinvare og programvare er på et svært tidlig stadium foreløpig.

N8 ble omtalt som telefonen som skulle ta opp kampen mot Android-enheter og Apples Iphone. Først nå nærmer N8 seg mobilhyllene rundtom og de andre Symbian^3-enhetene er rundt hjørnet. Med N9 på menyen, i løpet av ikke for fjern fremtid, kan 2011 bli et lovende år for finnene.

Les også: Heftig spesifikasjonsliste for Nokia N9 lekket

(Kilde:slashgear.com )

annonse