Tek.no

Nyhet

Polar slipper ny treningsklokke som måler pulsen din hele tiden

Polar A370 byr også på avansert søvnanalyse.

Polar
26 Mai 2017 18:00

Sist vi omtalte finske Polar var i forbindelse med den godt mottatte M600 i fjor høst. Nå har Polar omsider kunngjort et nytt produkt i den litt rimeligere enden av skalaen, uten at dette betyr mangel på solid funksjonalitet.

Det nye produktet heter Polar A370 og er et treningsarmbånd som blant annet gir deg kontinuerlig pulsmåling og ganske sofistikert søvnsporing – i tillegg til den obligatoriske treningsfunksjonaliteten.

Polar A370 benytter optisk pulsmåling via to LED-lys mot håndleddet som kjører døgnet rundt med minimum fem minutters intervaller ved hvile, og om man starter mer intens aktivitet vil armbåndet registrere dette automatisk og øke frekvensen på pulsmålingen.

Alt i alt høres det veldig mye ut som konkurrerende Fitbit Alta HR eller Fitbit Charge 2 som vi anmeldte tidligere i år.

Solid søvnmåling

Polar

Når det gjelder søvnmåling fungerer den kontinuerlige pulsmålingen i tandem med Polars såkalte Sleep Plus-system, som skal gi målingen høy presisjon. Sleep Plus er en smart algoritme som ved hjelp av akselerometeret i armbåndet registrerer hvor mye søvn du får og hvor god kvaliteten er.

Av øvrige spesifikasjoner har Polar A370 en vanntett innpakning, berøringsskjerm med en størrelse på13 mm x 27 mm og en oppløsning på 80 x 160 piksler. Batteriet er på 110 mAh, som Polar sier er nok til fire dagers aktivitetsregistrering døgnet rundt.

Produktet kan forhåndsbestilles nå på hjemmesiden til en norsk pris på 1999 kroner. Under kan du se en kort reklamevideo av armbåndet.

Apples smartklokke kan avsløre hjerteproblemer med høy presisjon, viser nye forskningsresultateter »

Les også
Denne ringen kan du bruke til «alt»
Les også
Fitbit lanserer «verdens tynneste» aktivitetsarmbånd
annonse

Les også