Tek.no

Nyhet

Nå skal Fitbit gi deg flere personlige trenere

Stor oppdatering på gang fra treningsklokkegiganten.

6 Jan 2017 11:01

Også treningsklokkeprodusentene har naturlig nok funnet veien til CES-messen, og i en pressemelding har Fitbit nå avduket et lite lass nye programvareoppdateringer som skal gjøre treningen bedre og mer effektiv.

Oppdateringen består i at selskapets Fitstar-applikasjon, som blant annet omfatter den «personlige» treneren, nå har fått seg et kraftig løft med flere funksjoner og høyere motivasjonsfaktor.

Fitstar Radio er også blant nyhetene denne gangen.
Fitbit

To personlige trenere

Mer spesifikt skal Fitstar nå for eksempel servere deg anbefalte øvelser og økter som er basert på aktivitetene som treningsarmbåndet ditt har registrert. Anbefalingene vil også dukke opp i den vanlige Fitbit-appen, via en ny veiledningsfane.

Meningen med dette er ifølge Fitbit å gjøre det enklere for brukerne å nå treningsmålene sine. I tillegg til dette byr den nye Fitstar-appen nå også på to sertifiserte, personlige trenere du kan velge mellom, og du kan også veksle mellom disse underveis.

En annen nevneverdig funksjon er den nye Fitstar Radio-funksjonen, som lar brukere skreddersy musikken til treningen ved å servere et utvalg av populære musikkanaler som kan motivere deg underveis. Akkurat denne funksjonen er imidlertid forbeholdt amerikanske brukere.

Ellers har utvalget av øvelser blitt større på alle nivåer, og selve designet til appen har også fått seg en ansiktsløftning.

Garmin har lansert nye smartklokker for de aktive »

Les også
Garmins nye treningsklokke er for de mest seriøse treningsentusiastene
Les også
Fitbit lanserer «verdens tynneste» aktivitetsarmbånd
Les også
Garmin Vivofit 3: To generasjoner har gått, men hva er egentlig nytt?
Les også
Garmin Tactix Bravo: Dette er Garmins tøffeste klokke
Les også
Fitbit Charge 2: Fitbit lykkes nesten hundre prosent med Charge 2
annonse

Les også