Til hovedinnhold

Dette er fire stativ i ett

Hils på Lollipod. 

Lollipod, All Rights Reserved

De aller fleste som liker å fotografere har nok havnet i en situasjon hvor de har angret bittert på at de lot kamerastativet ligge igjen hjemme.

Lollipod skal kunne brukes til det meste.Foto: Lollipod, All Rights Reserved

Et stativ kan være fotografens beste venn, men fordi de aller fleste modellene på markedet er store, klumpete og upraktiske å ta med seg blir de som oftest liggende igjen hjemme. Det har selskapet bak Lollipod prøvd å gjøre noe med. De har nemlig lansert et lite, praktisk stativ som fungerer på flere måter.

Les også: OMTALE: Sirui VS Induro

La oss gjøre det klart med én gang. Lollipod er nok kanskje ikke myntet på den seriøse fotografen, som trenger et skikkelig stødig og stabilt stativ som tåler en trøkk og som gjerne holder et par kilo med fotoutstyr uten at bena begynner å knele.

Er du imidlertid av typen som liker å filme med actionkameraet ditt, eller som bare trenger litt ekstra hjelp når du er ute og fotograferer, kan dette stativet være midt i blinken.

Et stativ - Flere bruksområder

Lollipod er laget for å passe de aller fleste kameramodeller som ikke er blant klassens største, og fungerer både som monopod og tripod. Det kan også brukes til å holde annet utstyr også, som for eksempel eksterne blitser eller en mobiltelefon.

Med sine 320 gram og 32 cm er det en relativt beskjeden størrelse på stativet, slik at det skal være enkelt å ta med seg når man skal ut og fotografere. Det sier kanskje seg selv at et så lett stativ ikke er blant de mest stabile i klassen, så i pakken følger det med et lite nett hvor man kan putte en flaske med vann eller annen vekt som hjelper å holde kameraet stabilt hvis det blåser litt.

Det følger med et lite nett som kan brukes for å gi stativet ekstra stabilitet.Foto: Lollipod, All Rights Reserved

Stativet kommer i seks forskjellige farger, og har en veiledende pris på 35 britiske pund, eller omtrent 300 norske kroner eksklusiv norske skatter og avgifter. Lollipod kan kjøpes fra produsentens hjemmeside, og er du raskt ute kan få kjøpt det for 29 britiske pund, som er introduksjonspris. Lollipod vil være tilgjengelig for salg fra november.

Les også: Bruk stavene som stativ

Kilde: www.petapixel.com

annonse