Tek.no

Nyhet

iPad til Norge i november?

4 Okt 2010 14:30

At iPad har vært en solid suksess må sies å være en underdrivelse - det ble solgt tre millioner eksemplarer av Apples nettbrett på de første 80 dagene. Og selv om den kun ble solgt i USA de første par månedene, fantes den snart på stuebord over hele verden.

Problemet er bare at iPad ennå ikke er offisielt lansert i Norge. Du kan selvfølgelig få kjøpt den, men da til en kanskje noe avskrekkende pris.

Slik kjøper du Apple iPad billigst

Til Sverige i november

Men nå melder den svenske avisen Dagens Industri om at Apple skal begynne å selge iPad i Sverige i november. Og typisk for Apples produkter er at de når hele det skandinaviske markedet samtidig. Det gjør at vi har stor tro på at en iPad vil bli å finne under noen norske julegraner i år.
Og om den skulle komme til Sverige og ikke til Norge, vet vi at det kanskje blir litt mer enn tobakk, sprit og flesk på harryturene fremover.
Sofasurfernes venn
Det spesielle med nettbrett som iPad er at de gjør det enklere å surfe på utypiske steder. Og mens aviser og magasiner til dels (og med god grunn) er redde for iPad og andre nettbrett, øyner de samtidig mulighetene til å kunne faktisk kunne ta seg betalt for innhold som er skreddersydd en slik ny digital plattform. Derfor jobber også flere avishus nå med spesielle iPad-utgaver av sine produkter.
Les vår test: Slik er iPad etter tre uker
Kilde: di.se

Les også
– 7 tommers nettbrett er ubrukelige
Les også
- Apple har allerede en 7-tommers iPad
Les også
Dette er skjermen iPad burde hatt
Les også
- Lesebrett vil strupe papiravisene
Les også
– Galaxy Tab kommer i 10 tommer
Les også
Få en fullblods videospiller på iPad
annonse

Les også